', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Adjunk azoknak, akiknek nincs mit enniük!

21-én szerdán kerül megrendezésre a IV. Jótékonysági Sport Nap a rászoruló ceglédi családok és a ceglédi hajléktalanok javára. A Gál József Sportcsarnokban megtartott adomány gyűjtő eseményen 5 ceglédi sportegyesület 200 sportolója 7 különleges mérkőzésen lép pályára 15:00 és 18:30 között. Az ingyenesen megtekinthető, igazán szórakoztató találkozókra a szervezők 500 nézőt várnak, akik közül remélhetőleg sokan hoznak majd magukkal tartós élelmiszereket, hogy az idén már 1 tonnányi adomány juthasson el a 150 nélkülöző ceglédi családnak, a 60 főnyi szállón lakó és 110 főnyi utcán fagyoskodó ceglédi hajléktalan megsegítésére. A Ceglédi családsegítő Szolgálat kiosztandó éves adományának 80 százalékát az a jótékonysági nap adja, tehát óriási jelentősége van az összegyűjtött élelmiszereknek. 

A legtöbben azon gondolkodunk karácsony előtt, mit is ajándékozzunk szeretteinknek, de sokan és sajnos többen, mint gondolnánk azon töprengenek, mit is fognak majd enni az ünnepek alatt és azután…

Aki megteheti, most segíteni tud! Elég néhány kilónyi  tartós élelmiszert hozni a szerdai rendezvényre és még karácsony előtt a Családsegítő Szolgálat és a Vöröskereszt eljuttatja az összegyűjtött adományokat azoknak, akinek valóban szükségük van rá.

Programok:

15:00 Ceglédi Kék Cápák – Ceglédi EKK U11 kézi/kosárlabda

15:30 Ceglédi Kék Cápák – Ceglédi EKK U13 kézi/kosárlabda

16:00 Ceglédi KK SE – Ceglédi VSE U14 kézi/labdarúgás

16:30 Ceglédi KK SE – Ceglédi VSE U19 kézi/labdarúgás

17:00 Ceglédi KK SE – Ceglédi VSE Öregfiúk kézi/labdarúgás

17:45 Ceglédi Kék Cápák – Ceglédi EKK felnőtt kézi/kosárlabda

18:30 Ceglédi KK SE – Ceglédi KE felnőtt kézi/kosárlabda

19:00 Polgármesteri köszöntő, az összegyűlt adományok átadása a Vöröskeresztnek és a Családsegítő Szolgálatnak

Köszönet a Ceglédi KK SE kézilabdásainak, a Ceglédi EKK kosarasainak, a Ceglédi VSE focistáinak, a Ceglédi Kék Cápák kézilabdásainak, a Ceglédi KE kosarasainak és az öregfiúk csapataiban játszó összes sportolónak, hogy önzetlen részvételükkel színesítik a programokat! 

-pézsé-

 

gyerek

Hozzászólás