', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Tyű mindkét versenynapon a dobogóra állhatott Szlovákiában

Az idén már népes nemzetközi mezőnnyé vonták össze az IMRC versenyeket. Az idei első gyorsasági motoros futamon Szlovákiában cseh, lengyel, szlovák, magyar, osztrák és szlovén versenyzők állhattak rajthoz. A 2014-ben  is Superbike 1000-ben induló Bezzegh István nagyon jól kezdte az idényt. Vezeti a magyar bajnokságot, de a nemzetközi motorosok között is előkelő helyezéseket szerzett az elmúlt hétvégén. A versenyről ő maga számol be a cegledisport.hu olvasóinak:

Bezzegh Istvan es Oldal Imre

– Az idén is két futamot rendeznek hétvégenként. Egyet szombaton, egyet pedig vasárnap. Viszonylag keveset tudtam készülni az idényre, de a felkészülés alatt sikerült megnyerni a Főnix kupát edzés gyanánt. A Slovak Ringen szombaton 39 induló közül nemzetközi viszonylatban a tizedik,  a magyarok között a harmadik helyen végeztem a 16. helyről startolva. Vasárnap már jobban sikerült az időmérő, a 10 rajtkockát szereztem meg, de az időjárás kicsit megtréfálta az indulókat. A verseny alatt kanyarról-kanyarra változott a tapadás, mert néhol intenzíven esett, máshol pedig épphogy szemerkélt az eső. Nagyon nehéz volt alkalmazkodni a pályához, 21-en nem is tudták befejezni a futamot, mert elestek. A verseny végén  a nemzetközi mezőnyben a 9., a magyar viszonylatban pedig az első helyen végeztem.  

Oldal Imre, aki szintén ceglédi versenyző és Supersport 600-ban versenyez, szintén jó helyezéseket ért el Szlovákiában. Szombaton 9., vasárnap pedig a 11. helyen ért célba. 

-pézsé-

Bezzegh Istvan 1 hely

Hozzászólás