A Nyílt Nemzetközi Gyorsasági Motoros Bajnokság első verseny napja felemás sikereket hozott a két ceglédi indulónak.  Oldal Imre a 7. helyen ért célba a stock 600 kategóriában, amelyben Talmácsi Gábor “agyonverte” a mezőnyt. Bezzegh Istvánnak nem sikerült ilyen jól a szombati futam.  Tyű délelőtt a teleszkóp szimering szivárgása miatt kényszerült motor javításra, majd délután a futam felénél fel kellett adnia a versenyt a hatodik helyről kiállva váltó hiba miatt. 

A jelképes 500 ft-os belépő díj ellenére nagyon kevés néző volt kíváncsi a szombati futamokra. Érthetetlen, hogy a rendezők miért vártak több tízezres nézősereget, amikor a versenyt gyakorlatilag nulla reklámmal támogatták meg. Az összes célegyenesi lelátót megnyitották, ahol összesen 122 néző foglalt helyet…

Aki tud látogasson ki vasárnap a Hungaroringre szurkolni Tyűnek és Oldal Iminek és érdemes megnézni Talmát is, aki egy másik dimenzióban motorozik a  többi indulótól. 

-pézsé-

1000-es rajt 2013

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..