Alpok-Adria, IMRC és Magyar bajnoki fordulót rendeztek a gyorsasági motorosok számára a Szlovákia ringen. A  ceglédi  indulók közül Bezzegh Istvánt kértük meg, hogy értékelje a verseny hétvégét.

Tyuu a 2. helyen végzett

– Ez egy három napos esemény volt Szlovákiában, amely az utolsó előtti verseny hétvége a bajnokságban.  Új kipörgés gátló szoftvert  teszteltünk,amiért a pénteki edzések és az időmérők nem túl fényesre sikerültek, csak a 23. rajtkockát sikerült megszereznem, de azért bizakodtunk, hogy jól sikerülnek majd a futamok. A versenyekkel már teljesen elégedettek lehetünk, mert végül a 44 induló közül az Alpok-Adria mezőnyben 10. a nemzetközi versenyben 3.  a Magyar bajnokságban pedig a 2. helyen végeztem.

A múltkori versenyen panaszkodtatok a hőségre. Milyenek voltak a körülmények a Szlovákia Ringen ?

– Most ideális körülmények között versenyezhettünk. 26 fokos levegő hőmérséklet mellett az aszfalt 32 fokos volt, így nem lehetett panaszunk az időjárásra. Minden jól alakult. Fülig érő szájjal jöttem el a verseny hétvégéről.

Oldal Imre, aki szintén ceglédi versenyző a 24-es mezőnyben a nemzetközi bajnokságban a 6. helyen végzett super sport 600 kategóriában.

-pézsé-

Slovakia Ringen 2013 09

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..