', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Bezzegh István “Tyű” nemzetközi siker kapujában

Ceglédi sikerért szoríthatunk szeptember 12-14-ei versenyhétvégén. A Szlovákia-Ringen megrendezésre kerülő Alpok-Adria nemzetközi Superbike versenyen ugyanis Bezzegh István “Tyű” akár az összetett verseny első helyén is végezhet. A részletekről a ceglédi motoros nyilatkozott: 

Pannoniaring 1.

– Az elmúlt két versenyhétvége négy futama kiemelkedően jól sikerült. A Hungaroringen első és második helyet, a Pannonia-Ringen pedig első és harmadik helyet szereztem. Ezekkel az eredményekkel jelenleg a nemzetközi mezőny második helyén állok. Még egy versenyhétvége, azaz két futam van hátra a szezonból, melyet a Szlovákia-Ringen rendeznek. A hét ponttal  előttem álló cseh motoros jelenleg kéztöréssel versenyez, ezért talán el lehet majd kapni. Azt gondolom, hogy inkább a mögöttem állókra kell majd figyelni, mert a tíz ponttal mögöttem álló  szlovák versenyző hazai pályán lesz, biztosan begyakorolja majd. Mögötte még Juhász Dávid és egy lengyel versenyző esélyes utolérni. 25 pontot kap az első, 20-at a második és 16-ot a harmadik helyezett, tehát a két versenyen még sok pontot lehet szerezni. 

Mi dönthet a végső siker megszerzésében?

 – Ilyenkor szép lehetsz, de okos már nem. Technikailag megvagyunk, tehát azzal nem lehet probléma. Az időjárás nagyon befolyásolhatja a versenyzést és az, hogy ki milyen napot fog majd ki. Ha úgy sikerül a hétvége, mint az elmúlt kettő, akkor a dobogón tudok végezni. 

Benned van az, hogy most jobban fogsz kockáztatni, mint máskor?

– Valahol persze… Úgy gondolom, hogy igen! Biztos, hogy be kell vállalni más dolgokat is. Idáig sem volt ezzel nagyon probléma, oda kell tenni magamat.

-pézsé-

Tyu start Hungaroring

Hozzászólás