Jól szerepeltek a Ceglédi VSE utánpótlás csapatai az elmúlt hétvégén. Öt korosztály csapata öt mérkőzésen lépett pályára, melyből négyszer győzni tudtak, egy alkalommal pedig döntetlent értek el. Kőházi Ádám tudósítása:

U19

Szent István – Ceglédi VSE 2:7

Cegléd: Szabó G. – Szabó K. – Krajcz M. – Mécs G. – Hazafi G. – Györe K. – Augusztin Zs. – Petrik S. – Cseh S. – Dudás D. – Nagy Zs. Csere: Hazafi G. helyett Puskás V., Dudás D. helyett Boros D., Szabó G. helyett Nagy I.

Ceglédi gól: Dudás D. 2, Nagy Zs. 2, Györe K., Mécs G., Boros D.

Jók: Az egész ceglédi csapat

Kecskeméti József edző: – Rendhagyó lesz a mai nyilatkozatom, ami szólhatna a rendkívül korrekt játékvezetőkről, szépen passzoló, sok helyzetet kialakító, magabiztos idegenbeli győzelmet arató ceglédi csapatról, vagy a megye hármas (elnézést kérek tőlük) szintet alulról súroló pályáról, öltözőről, portásról, pálya munkásról… Ki kell, hogy mondjam, nem tetszik a most kezem alatt készülő focisták hozzáállása, úgy mint a játékhoz, az edzéshez, egymáshoz, a csapathoz. Tisztelet a kivételnek, ezek a gyerekek nem szeretnek focizni… Ez lehet a rengeteg egyéb elfoglaltság miatt (iskola, szalagavatós tánc, csajok), vagy a felkerülők dobogót csak óhajtó szereplése miatt, de könyörgöm egy 1935-ben alapított szakosztály bajnokcsapatában játszanak, akik két komoly rekordot is cipelnek magukkal. 24 mérkőzés óta őrizzük veretlenségüket, illetve utolsó hazai pályás vereségünket 2015.10.10-én szenvedtük el az U19-es korosztályban! Lehet túlkombinálom, de jövőhéten az eddig veretlen Jászberény gárdáját fogadjuk a Malomtó szélen, remélem időben szóltam és megértik a srácok a mondani valóm lényegét: én címet akarok védeni, az ötödik hely nem érdekel!

 

U17

Szent István – Ceglédi VSE 0:3 (0:0)

Cegléd: Kis Cs. – Bognár M., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R. –  Faragó M., Simon P. – Szarvas G., Pintér Sz., Horváth Z. – Gulyás T. Csere: Klemenc G., Oláh D., Nagy A., Kuthy G., Menich B., Dudás G.

Ceglédi gól: Faragó M., Pintér Sz., Dudás G.

Jók: Pintér Sz., Faragó M., Simon P., Dudás G.

Kemenes György edző: – A több szempontból is fontos 3 pont megszerzése volt a cél, mégpedig úgy, hogy kapott gólok tekintetében nullára hozzuk a mérkőzést. Célunkat elértük ugyan, de sok hibával játszottunk, amelyeket átbeszélünk az elkövetkező napokban és tanulunk belőle. Ettől eltekintve minden játékosom megérdemli a dicséretet!

 

U15

Ceglédi VSE – Nagykáta 4:0 (4:0)

Cegléd: Abdel Magid,  Lakos, Szebeni, Ecseri, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Máté, Vincze, Kartali, Cserék: Kelemen, Szabó, Sebestyén

Gól: Vincze 2, Juhász, Máté

Jók: Szebeni, Juhász, Kovács, Vincze

Ványi Zsolt edző: – Pazar első félidőt produkáltunk, amelyben remek teljesítményt nyújtva, látványos akció gólokat szereztünk. A második félidőben kiengedtünk, pontatlanabbá váltunk, így nem tudtuk tovább növelni az előnyünket.  Fontos győzelem volt ez a múlt heti kisiklás után.

 

U14

Ceglédi VSE – Nagykáta 2:2

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Csepregi, Szabó, Ungureán, Fajkó, Ványi, Valkai, Pásztor, Medve, Cserék: Borics, Szaniszló, Fülöp, Hrabovszki, Kovács

Ceglédi gól: Fajkó 2

Jók: Az egész csapat

Farkas János edző: – Remek mérkőzést játszottunk, az eddig veretlen Nagykáta ellen. Csak pozitív visszajelzést kaptam a csapattól. Gratulálok a csapatnak a eredményhez és a játékhoz.

 

U13

Ceglédi VSE – Várfürdő Gyulai Termál FC   7:1

Cegléd: Rimóczi János, Zsemlye Péter, Plangár Gábor, Takács Botond, Palásti Bence, Tóth Marcell, Persa Zoltán, Kovács Kolos, Valkai Zsolt, Gál Dominik, Szabó Kristóf, Gavaldik Balázs, Győri Ádám, Détári János, Takács György

Ceglédi gólok: Valkai 4, Persa 1, Tóth 1, Szabó 1,

Klemenc Attila edző: – Gratulálok a csapatnak!

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .