U19

Ceglédi VSE – Tabán 2:0

Cegléd: Szabó G – Menich Z – Jakab R – Krajcz M – Hazafi G – G. Bíró G – Czeróczki Á – Cseh S – Majoros Sz – Apró J – Szlezák B.

Csere: Cseh S. helyett Petrik S., Menich Z. helyett Angyal L., Szlezák B. helyett Kiss R..

Gól: Apró J., Majoros Sz.

Jók: Szabó G., Jakab R., Krajcz M., Hazafi G., G.Bíró G., Czeróczki Á., Majoros Sz., Apró J.

Kecskeméti József edző: – Kitűnő játékvezetés mellett,remek időben, végre füves talajú pályán, megérdemelt győzelmet arattunk a rangadón egy nagyon jó Tabán ellen. Egész héten arra készültünk, leginkább szóban (rengeteg sérültünk volt, 6 – 8 fővel edzettünk), hogy az ellenfelünk bal oldali védője menetrendszerűen jön fel, kíséri a támadást és bizony elől felejtkezik, ha labdát tudunk szerezni, azonnal az ő helyére kell, hogy bejuttassuk a játékszert. Illetve azon az oldalon kell kezdeményezzünk. Mit ad isten miből szereztünk vezetést? Természetesen a fent ragadó bal bekk helyére Majoros befutott, meghúzta a jobb oldalt és pontosan centerezett, belül érkezett Apró, aki értékesítette a ziccert, majdnem bepisiltem örömömben. Jól játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki, míg hátul precízen zárt a Jakab vezette védelem. Sejtettük, hogy a második játékrész elejét megnyomja a kulturáltan és ebben a periódusban jobban is játszó látogató, de Szabó Gerin nem tudtak kifogni. Egy esetben földöntúli bravúrral szedte ki a pipából a labdát. Egyre inkább kiegyenlítődött a mérkőzés és aztán jött Majoros remek helyzet felismerése, 16 méterről emelt a léc alá és máris térden a tabella harmadikja. Gratulálok az egész CSAPATnak és külön köszönet azoknak akik sérülten is helyt álltak !

 

U14

 

Jászberény SE – Ceglédi VSE 0:12 (0:8)

Cegléd: Schwarcz- Ungureán, Ecseri, Szebeni, Bodzsár, Kovács,  Juhász, Horváth, Ványi, Lakos, Kartali

Cserék:  Vincze, Kelemen, Kanyó

Ceglédi gól: Horváth 3, Kartali 3, Ványi 2, Lakos 2, Vincze, Szebeni

Jók: az egész csapat
Ványi Zsolt edző: -„Edzőmérkőzés szerű” bajnoki meccs volt.  Tetszett, hogy végig nagy akarattal játszottunk, szép támadásaink és okos elmozgásaink voltak. Gyorsabb játékot a pálya talaja miatt nem tudtunk játszani. 

U17

Ceglédi VSE -Tabán SP 0:4

Cegléd: Bence, Sáfrány, Puskás, Faragó, Kovács, Szabó, Boros, Augusztin, Kecskés, Katona, Dudás

Csere: Nagy, Szarvas, Oláh, Menich, Bognár, Szeleczki

Farkas János edző: – Sajnos nem tudtuk megismételni a múlt heti játékunkat.Jobb csapattól kaptunk ki,de a  mi játékunk nagyon gyengére sikerült.A pozitívum a mai mérkőzésnek,hogy nem álltunk be a kapunk elé hanem próbáltunk nyíltan  és bátran focizni. 

-Kőházi Ádám-

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .