U19

Eger – Ceglédi VSE   1:1

Cegléd: Bencze A., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Mécs G., Augusztin Zs., Cseh S., Györe K., Szlezák B., Dudás D. Csere: Katona K. helyett Boros D.

Ceglédi gól: Györe K.

Jók: Krajcz M., Cseh S., Györe K., Augusztin Zs.

Kecskeméti József edző: – Keskeny, saras pályán találkoztunk a fizikálisan erős játékosokból álló házigazdával. Ebben az összeállításban, férfiasan el kell ismerjem, még ha fájó is, reális a döntetlen. Öt kezdő játékosunk hiányzott a csapatból, tették a srácok becsülettel a dolgukat, de ma csak ennyire futotta. Szeretnék gratulálni Katona Krisztiánnak, aki ezen a mérkőzésen mutatkozott be az U19-es csapatban kezdőként.

 

U17

Eger – Ceglédi VSE   1:5  (0:0)

Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R. – Faragó M. – Szeleczki V., Kuthy G., Menich B., Horváth Z. – Dudás G. Csere: Klemenc G.,  Kis L.,  Nagy A.,  Pintér Sz.

Ceglédi gGól: Horváth Z. 2 , Faragó M., Dudás G., Kuthy G.    Gólpassz: Kovács R. 3, Faragó M.,  Menich B.

Jók: Az egész csapat

Kemenes György edző: – Jó felfogásban, ötletes, lendületes játékkal teljesen megérdemelten hoztuk haza a három pontot. Ellenfelünk ugyan megszerezte a vezetést, de nem tudott lépést tartani az általunk tartott irammal. Végre jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket.

 

U15

Ceglédi VSE – Dabas FC 2:1  (1:0)

Cegléd: Abdel Magid, Lakos, Pálfalvi, Ecseri, Kelemen, Juhász, Kovács, Prumek, Kartali, Vincze, Szebeni, Cserék: Máté, Sebestyén, Schwarcz

Ceglédi gól: Lakos 2

Jók: Lakos, Juhász, Kovács

Ványi Zsolt edző: – Ha kínkeservesen is, de csak sikerült nyernünk. A múlt heti mérkőzéshez hasonlóan most is meg voltak a lehetőségeink, hogy simább legyen a meccs. A játékunk nyögvenyelős a küzdeni tudásunk dicséretes.

 

U14

Ceglédi VSE – Dabas 10:0

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Tóth, Szabó, Ungureán, Medve, Ványi, Valkai, Pásztor, Kovács, Cserék: Szaniszló, Fajkó, Hrabovszki, Pintér, Fülöp, Oláh, Borics

Gól: Kovács 3, Ványi, Pásztor, Fajkó 2, Borics, Valkai, Oláh

Jók: Az egész csapat

Farkas János edző: – Jó volt látni a srácokon a felszabadult, öröm focit! Feledtettük a múltheti vereségünket, ezzel a nagyarányú győzelemmel! Szép volt fiúk!

 

U13

​Mercedes-Kecskeméti LA – Ceglédi VSE 5:0

Cegléd: Rimóczi János, Plangár Gábor, Takács Botond, Paulovics Gábor, Palásti Bence, Détári János, Persa Zoltán, Takács Péter, Szabó Kristóf, Takács György, Győri Ádám

Jók:Az egész csapat

Klemenc Attila edző: – A vereség ellenére dicsérnem kell a csapatot, amit megbeszéltünk az öltözőben azt fegyelmezetten végrehajtották a fiúk. Csere nélkül végig játszották a mérkőzést a srácok, az utolsó leheletükig küzdöttek a pályán. Jó érzés volt a kispadon ülni/állni. Az ilyen mérkőzésekre lehet építeni, ez az akarat és elszántság kell a sikerekhez a jövőben is.

-Kőházi Ádám-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .