A Ceglédi VSE öt utánpótlás korosztálya is pályára lépett az elmúlt hétvégén. Remek eredményekkel zárult a hét, a tizenkét mérkőzésből csupán egyszer maradtak alul ceglédi gyerekek. Cegledfoci.hu tudósítása:

U19

Ceglédi VSE – UTE 5:1

Cegléd: Szabó G. – Szabó K. – Krajcz M. – Puskás V. – Augusztin Zs. – Petrik S. – Kecskés F. – Györe K. – Cseh S. – Nagy Zs. – Szlezák B., Csere: Kecskés F. helyett Dudás D., Szabó G. helyett Bencze A., Puskás V. helyett Mécs G., Augusztin Zs. helyet Katona K., Szabó K. helyett Sáfrány M., Szlezák B. helyett Boros D., Nagy Zs. helyett Hazafi G.

Ceglédi gól: Szlezák B., Györe K., Cseh S., Nagy Zs., Szabó K.

Jók: Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Augusztin Zs., Cseh S., Petrik S., Györe K.

Kecskeméti József edző: – Jól, gólra törően, tetszetősen játszottak a srácok, minden dicséretet megérdemelnek. Nagyon remélem, hogy Kecskés Ferenc sérülése nem súlyos.

 

U17

Ceglédi VSE – UTE  5:2  (2:0)

Cegléd: Kis Cs.  –  Szarvas G., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R. – Faragó M.  –  Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z., – Dudás G. Csere: Klemenc G., Oláh D., Nagy A., Pintér Sz., Szelecki V., Gulyás G.

Ceglédi gól: Horváth 3 , Dudás 2, Gólpassz: Simon 2, Dudás,Szarvas,Kovács

Kemenes György edző: – Örülök hogy végre sikerült megszereznünk az első hazai győzelmünket. Nagyon fontos volt ez a srácok lelkének!  Már második hete csapatként futballozunk,ami eddig ránk nem volt jellemző. Ez a győzelem is ennek köszönhető,hiszen volt itt ma minden.: két gólos előny feladása ,majd egy kihagyott 11-es, ami után ellentmondást nem tűrően futballozva 3 gólt szerezve megnyertük a mérkőzést.  Horváth három góljával a mezőny legjobbja volt, de az egész csapat dicséretet érdemel.

 

U15

Szanda Focisuli – Ceglédi VSE   0:9 (0:2)

Cegléd: Abdel Magid,  Lakos, Szebeni, Ecseri, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Máté, Vincze, Kartali

Cserék: Kelemen, Szabó, Sebestyén, Pálfavi, Schwarcz

Ceglédi gól: Vincze 4, Szebeni 2, Kartali 2, Máté

Jók: Vincze, Kartali, Juhász, Szebeni

Ványi Zsolt edző: – Egy nálunk lényegesen szerényebb képességű ellenfél ellen arattunk fölényes győzelmet. A mérkőzés arra jó volt, hogy gyakorolhattuk a betömörülő védekezés elleni játékot.

 

U14

Szanda Focisuli – Ceglédi VSE 0:6

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Csepregi, Tóth, Szabó, Medve, Ványi, Fajkó, Valkai, Pásztor, Kovács, Cserék: Borics, Baranyi, Oláh, Fülöp, Szaniszló, Pintér, Hrabovszki

Ceglédi gól: Pásztor 2, Ványi, Kovács, Fajkó, Mocsári

Jók: Pásztor, Ványi, Mocsári, Fajkó

Farkas János edző: -A mérkőzés előtt egyet kértem a srácoktól ,hogy vegyék komolyan a meccset.Ez be is tartották, és az egész meccsen gólra törően játszottunk.A mi még pozitív volt hogy próbáltunk gyorsabban járatni a labdát az elmúlt hetekhez képest. 

U11

Szombaton a törteli Bozsik tornán szerepelt a csapat egyik fele:

Cegléd – Nagykőrös    4:0

Cegléd – Abony       0:3

Cegléd – Nagykőrös 3:0

Cegléd – Abony       0:0

Cegléd: Abo-Kandil Esszám, Fazekas Levente, Gál Zalán, Juhász Kristóf, Molnár Csaba, Nagy Boldizsár, Nagy Roland, Ócsai Dávid, Paskó Marcell, Szűcs Ákos

Ceglédi góllövők: Paskó Marcell , Fazekas Levente, Abo-Kandil Esszám, Molnár Csaba, Gál Zalán,

Szepes Richárd edző: – Egy meccset kivéve jó játékkal, sokszor egymás hibáit kijavítva lelkesen fociztak a fiúk. Az Abony elleni 0:0 a küzdeni tudásról szólt és ebben jelesre vizsgáztak a srácok.

Vasárnap a csapat másik fele a  Cegléden megrendezett régiós “B” tornán szerepelt:

Ceglédi VSE – FK Szeged               5:0

Ceglédi VSE – Kalocsai Méhecskék  3:0

Ceglédi VSE – DAFC Szeged             3:0

Ceglédi VSE – Bajai LSE                   2:2

Cegléd: Békési Bulcsú, Hornyik Dominik, Kneif Martin, Konrád Ákos, Mocsári Zétény, Nagy Ákos, Oláh Zsolt, Sebők Bálint, Sebők Barnabás, Velkey Paul

Ceglédi góllövők: Konrád Ákos, Kneif Martin, Mocsári Zétény, Nagy Ákos, Sebők Barnabás, Velkey Paul,

Szepes Richárd edző: – A 100%-os teljesítmény csak a bajai elleni döntetlen miatt maradt el,de ez a mérkőzés a küzdeni tudásról szólt,az elején bekapott két gyors gól miatt. Gratulálok mindkét helyszínen remekül és eredményesen játszó Csapatomnak!

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .