U17

Ceglédi VSE – Szent István  6:0 (0:0)

Cegléd: Klemenc – Dudás, Szebeni, Prumek, Palotai, Juhász, Kuthy, Vincze, Kartali, Lakos, Pintér

Cserék: Schwarcz, Bodzsár, Nagy, Ecseri, Kotlár, Szabó, Gulyás

Gól: Bodzsár (2), Szebeni, Pintér, Vincze, Kartali

Jók: Az egész csapat

Ványi Zsolt edző: – Már az első félidőben is voltak nagy helyzeteink, sokat passzoltunk, jól járattuk a labdát, de a végén hiányzott az élesség, a koncentráció. A második játékrészben szép gólokat szereztünk, az egész mérkőzésen csak kontrára alapozó ellenfelünkben a játék végére már nem volt tartás. Annak ellenére, hogy nem az élmezőnyhöz tartozó csapatot győztünk  le, dicséret illet minden játékosom, mert mindent megpróbáltak megvalósítani abból, amiről beszélünk, amit gyakorlunk. 

 

U15

Ceglédi VSE – Újpest  1:5

Cegléd: : Rimóczi, Baranyi, Mocsári, Csepregi, Szabó, Ungureán, Pintér, Ványi, Hrabovszki, Pásztor, Borics, Cserék: Fülöp, Oláh, Szaniszló

Ceglédi gól: Ványi

Farkas János edző : – A vendégek hét elsőosztályú labdarúgóval léptek fel ellenünk, amit sajnos nem bírt el a csapat. De nem azért mert olyan jók voltak hanem tele lett a gatya és megszeppenve, bátortalanul játszottuk végig a mérkőzést. Jelen pillanatba a dobogós álmainkat elfelejthetjük ilyen hozzáállással. 

 

U14

Ceglédi VSE – Újpest  9:1

Cegléd: Gavaldik, Paulovics, Tóth, Kriss, Plangár, Gál, Barna, Kovács, Persa, Valkai, Takács, Cserék: Rimóczi, Szegedi, Fömötör, Szaniszló, Zsemlye, Csendes

Ceglédi gól: Barna (3), Kovács (3), Valkai (2), Tóth

Jók: Tóth, Barna, Kovács

Farkas János edző: – Magabiztosan tartottuk itthon a három pontot! Minden tekintettben felülmúltuk ellenfelünket és magabiztosan tartjuk második helyünket a táblázaton! 

 

További eredmények:

U19
Ceglédi VSE – Szent István
6:1

U19 lányok
Monori SE – Ceglédi VSE
5:3

U16 Lányok
Ceglédi VSE – FC Dabas
​2:4

-Kőházi Ádám-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .