U19

Ceglédi VSE – REAC  0:0

Cegléd: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Mécs G., Szlezák B., Cseh S., Györe K., Nagy Zs., Dudás D. Cserék: Dudás D. helyett Hazafi G.

Jók: Krajcz M., Puskás V., Katona K.

Kecskeméti József edző: – Mindenképpen dicsérnem kell a srácokat, annak ellenére, hogy nem tartottuk itthon mindhárom bajnoki pontot. Férfias csatában, kőkemény párharcokkal tarkított derbit játszottunk az eddigi listavezetővel. Hetek óta tékozlóan bánunk a helyzeteinkkel, de egyszer kiszakad a zsák…

 

U17

Ceglédi VSE – REAC   2:5 (1:2)

Cegléd: Kis –  Kotlár, Palotai, Kovács, Faragó, Menich, Simon, Gulyás, Kuthy, Pintér, Dudás, Cserék: Prumek, Juhász

Ceglédi gól: Menich, Gulyás

Jók: ​Simon, Gulyás, Prumek, Juhász

Kemenes György edző: – Ezen a hétvégén csupán árnyékai voltunk önmagunknak, több játékos is mélyen tudása alatt szerepelt. Sajnos a mérkőzés után úgy néz ki, hogy így talán szertefoszlottak az álmaink, hogy a harmadik helyre odaérjünk. Minden játékosnak magába kell néznie, hogy megfelelően készült-e fel a mérkőzésre. Sajnálatos hír, hogy Palotai Brendonnak eltört a csuklója, neki mielőbbi gyógyulást kívánok a csapat nevében! Örömmel tölt el, hogy újabb játékos tudott bemutatkozni nálunk az U15-ös korosztályból. Gratulálok Prumek Jánosnak a debütáláshoz.

 

U15

Újpest FC – Ceglédi VSE 0:1 (0:0)

Cegléd: Schwarcz – Ecseri, Szebeni, Prumek, Kelemen, Juhász, Kovács, Vincze, Jenei, Lakos, Kartali, Cserék: Sebestyén, Szabó, Bodzsár

Gól: Jenei

Jók: Az egész csapat

Ványi Zsolt edző: – Rangadó volt, hiszen mindkét csapat a dobogós helyezésért küzd. Az első negyedóra után az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. Több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, ezek közül egyet sikerült értékesíteni. Külön öröm, hogy úgy nyertük meg ezt a fontos mérkőzést, hogy a jó védekezésünknek köszönhetően a mi kapunk igazából nem is forgott veszélyben. 

 

U14

Újpest FC – Ceglédi VSE 0:4

Cegléd: Gavaldik, Baranyi, Csepregi, Tóth, Szabó, Ungureán, Fajkó, Medve, Pásztor, Valkai, Kovács, Cserék: Hrabovszki, Fülöp, Szaniszló, Pintér, Borics

Gól: Medve, Kovács 2, Pásztor

Jók: Baranyi, Tóth, Szabó, Medve, Pásztor, Kovács

Farkas János edző: – Ez egy szép és fontos győzelem volt. Minden tekintettben felülmúltuk a hazaiakat, gyorsan, magabiztosan, gólrátörően játszottunk. A legfontosabb pedig, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Szép volt fiúk!

-Kőházi Ádám-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .