U19

Jászberény – Ceglédi VSE  3:0

Cegléd: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Szarvas G., Szlezák B., Cseh S., Györe K., Nagy Zs., Dudás D. Cserék: Dudás D. helyett Hazafi G., Katona K. helyett Mécs G.

Jók: Szabó K., Szarvas G.

Kecskeméti József edző: – Hamisítatlan rangadót játszunk, amit a helyzet kihasználásunk miatt sajnos elveszítettünk. Nem túlzok mikor azt mondom hat tiszta, kapussal szembeni ziccert hagytunk parlagon, ez egy jó csapat ellen nem fér bele. Négy gárda harcol a bajnoki címért, mi most egy kicsit visszaestünk a versenyben, de szombaton az első helyezett látogat a Malomtó szélre, győzelem esetén ismét éles lenne az első helyért folytatott küzdelem. Nem is lehet más a célunk mint itthon tartani a három pontot!
Szeretném külön megemlíteni  Szarvas Gábort, akit a létszám gondjaink miatt emeltünk ki az U17-es gárdából, alázatos, megalkuvást nem ismerő játékáért! Nem szeretném elkiabálni, de úgy gondolom ha nem változik a szemlélete a labdarúgás iránt lesz sansza a felnőtt csapatban is bemutatkozni.

 

U17

Jászberény – Ceglédi VSE 1:2  (1:2)

Cegléd: Kis Cs. – Dudás G., Kotlár Zs., Kovács R., Palotai Br. – Kuthy G. – Menich B., Faragó M., Simon P., Horváth Z. – Gulyás T. Cserék: Klemenc G., Pintér Sz., Kis L.

Ceglédi gól: Horváth Z., Simon P.

Jók: Dudás G., Kotlár Zs., Kovács R., Kuthy G., Simon P.

Kemenes György edző : – Az őszi 1:4 -es vereségért egy nagy iramú, kemény párharcokkal teli mérkőzésen sikerült visszavágnunk és hátrányból fordítva elhoznunk a 3 pontot Jászberényből.
Az első félidőben nagy fölényben játszottunk, eldönthettük volna a mérkőzést, akár több góllal is vezethettünk volna, de a befejezéseknél tévedtünk pár cm-t. A második játékrészben kiegyenlített csata folyt, mindkét kapu előtt adódtak bőven lehetőségek, de az eredmény már nem változott.

 

U15

Ceglédi VSE – Jászberény FC 2:1 (1:1)

Cegléd: Schwarcz- Ecseri, Szebeni, Prumek, Kelemen, Juhász, Kovács, Vincze, Jenei, Lakos, Kartali, Cserék: Sebestyén, Szabó, Bodzsár 

Ceglédi gól: Lakos, Juhász 

Jók: Kartali, Prumek, Juhász, Vincze, Lakos 

Ványi Zsolt edző: – Küzdelmes mérkőzés volt, amit sokkal könnyebbé tehettünk volna, ha a sok helyzetünkből legalább egyet-kettőt értékesítünk még. 

 

U14

Ceglédi VSE – Jászberény  2:0

Cegléd: Gavaldik, Baranyi, Csepregi, Tóth, Szabó, Ungureán, Fajkó, Medve, Valkai, Pásztor, Kovács, Cserék: Hrabovszki, Szaniszló, Fülöp, Oláh, Pintér, Borics

Gól: Fajkó, Borics

Jók: az egész csapat

Farkas János edző: – Fontos győzelem volt a mai ellenfelünk a dobogó 3. helyét foglalta el. Magabiztos és helyenként jó játékot mutattak a srácok. Igazi csapatmunka volt. Gratula mindenkinek!

-Kőházi Ádám-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .