Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE labdarúgó szakosztály négy korosztálya lépett pályára bajnoki mérkőzéseken. Kőházi Ádám tudósítása:

U19

Ceglédi VSE – Tabán 1:4

Cegléd: Bencze A., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Hazafi G., Mécs G., Augusztin Zs., Cseh S., Györe K., Boros D., Szlezák B. Csere: Mécs G. helyett Petrik S., Boros D. helyett Dudás D., Szabó K. helyett Sáfrány M., Hazafi G. helyett Katona K.

Ceglédi gól: Boros D.

Kecskeméti József edző: Bajnoki mérkőzésen 2015.10.10-én kapott ki utoljára az U19-es csapat hazai pályán. Ma véget ért ez a remek sorozat, csodaszép emlék ez a két év, nagy rangadók, kiváló játékosok parádés találatai jutnak az eszembe. Remélem a jelenleg Cegléd címeres mezben játszóknak is lesz mire vissza emlékezni, na nem az utóbbi 3-4 meccsre, az biztos. Gyengén, tűz nélkül, szétesően focizgattunk, nem mozgósítottunk plusz energiákat a győzelem érdekében, nagyon csalódott vagyok. Nem csak a mutatott játék miatt, leginkább játékosok hozzáállása aggaszt, nem lehet edzés, befektetett munka nélkül eredményt elérni, ezt mi bizonyítjuk, 6-8 ember edz, így az eredmények elmaradnak.

 

U17

Ceglédi VSE – Budai FC 1:6    (1:4 )

Cegléd: Klemenc G. – Szarvas G., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R. – Faragó M. – Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z. – Dudás G. Csere: Kis Cs., Kis L., Nagy A., Szelecki V., Bognár M., Pintér Sz. Gulyás T.

Ceglédi gól: Kuthy G.

Kemenes György edző: A lista vezetőt fogadtuk Cegléden, aki még idáig pontot sem veszített, így 100%-os teljesítménnyel, önbizalommal teli állapotban kezdte a találkozót. Ennek ellenére sikerült meglepnünk ellenfelünket egy nagyon jó kezdéssel és bátor játékkal, amelynek eredményeképpen a 15. percben megszereztük a vezetést egy nagyszerű támadás végén, amelyben Kovács remek beadását Kuthy kapásból vágta a hálóba mintegy 7 méterről. Ezután megduplázhattuk volna előnyünket, de egy kontra végén Horváth Z. centimétereket tévedett. Ellenfelünk a bajnoki cím várományosához méltóan nem tört össze, hatalmas iramot diktálva szépen lassan felőrölt bennünket és teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Mi 30 percig tudtunk ellenük remekül játszani és megmutattuk, hogy jó úton járunk, de ez egy ilyen komoly csapat ellen kevés a pontszerzéshez. Nem vagyok szomorú, hiszen jobb csapattól nem szégyen a vereség és a srácok mindent kiadtak magukból. Mindenkinek jár a dicséret. A mérkőzés 5. percében Klemenc Gergő komoly térd sérülést szenvedett, mentő szállította kórházba. Ezúton is jobbulást kívánunk neki és várjuk vissza minél előbb!

 

U15

Testvériség SE- Ceglédi VSE 1:2 (0:0)

Cegléd: Schwarcz, Lakos, Pálfalvi , Ecseri, Kelemen, Juhász, Kovács, Prumek, Kartali, Vincze, Szebeni, Cserék: Szabó, Máté, Abdel Magid

Ceglédi gól: Juhász, Vincze

Jók: Ecseri, Szebeni, Kovács, Juhász

Ványi Zsolt edző: Nem volt egyszerű mérkőzés, hiszen az ellenfelünk csak kontrákra rendezkedett be, amiből egyszer eredményes is lett. Jól küzdve, a játékot végig irányítva szereztük meg a három pontot. Tetszett, hogy az ellenfél vezetése után még nagyobb akarattal játszottunk az egyenlítésért majd a győzelemért.

 

U14

Testvériség – Ceglédi VSE 4:3

Cegléd: Gavaldik, Szaniszló, Tóth, Baranyi, Szabó, Ungureán, Fajkó, Ványi, Pásztor, Borics, Kovács, Cserék: Valkai, Pintér, Hrabovszki, Fülöp, Medve, Oláh

Ceglédi gól: Ungureán, Ványi, Fajkó

Farkas János edző: Kétgólos vezetésünk ellenére nagyon könnyen vettük a meccs hátralévő részét és ez megbosszulta magát., pedig sokkal jobb csapat vagyunk a házigazdáknál!

-pézsé-

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .