U19

Gyöngyös – CVSE  1:5

Cegléd: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Mécs G., Boros D., Cseh S., Szlezák B., Nagy Zs., Dudás D. Cserék: Boros D. helyett Hazafi G., Szabó G. helyett Bencze A.
Ceglédi gól: Nagy Zs. 3, Dudás D., Hazafi G.
Jók: Nagy Zs., Dudás D., Hazafi G., Krajcz M., Katona K., Szabó 

Kecskeméti József edző: – Nem tudom miért kell megvárni a játékosoknak, hogy lebontsam a kispadot és nem éppen irodalmi stílusban fejezzem ki magam? Az első félidőben keveset és azt is lassan futottuk, nem mentünk bele a párharcokba így meg sem nyerhettük azokat,”enyhén” bosszús voltam. A második játékrész rendben volt, hiányérzetem a helyzeteink kevésbé hatékony kihasználása miatt lehet.
Szerdán újabb forduló, csak a győzelem az elfogadható eredmény, hogy roboghassunk a céljaink felé!

 

U17

Gyöngyös – CVSE  1:4  (0:2)

Cegléd: Kis Cs. – Dudás G., Kotlár Zs., Kovács R., Nagy A. – Szarvas G. – Menich B., Kuthy G., Faragó M., Simon P. – Gulyás T. Cserék: Klemenc G., Palotai Br., Pintér Sz.
Ceglédi gól: Faragó M. 2, Gulyás T., Menich B.​
Gólpassz: Szarvas G. 3 , Simon P.
Jók: Dudás G.,S zarvas G., Menich B., Faragó M., Simon P., Gulyás T.

Kemenes György edző: – Az ősszel 4:5 arányban alul maradtunk hazai pályán, ezért most mindenképpen a visszavágás tervével érkeztünk Gyöngyösre. Az első pillanattól kezdve fölényben játszottunk, folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteket, azonban a kapu előtt sok hiba csúszott a befejezésekbe. Végül “csak” négyszer voltunk eredményesek, ami nem tükrözi a játék képét. Az egész csapat teljesítményével elégedett vagyok és mindenkinek gratulálok! 

 

U15

Ceglédi VSE – Gyöngyös 1:1 (1:1)

Cegléd: Schwarcz- Ecseri , Szebeni, Prumek, Bodzsár, Juhász, Kovács, Vincze, Kartali, Lakos, Kelemen, Cserék: Jenei, Sebestyén, Szabó, Abdel-Magid
Ceglédi gól: Juhász (11-esből) ​
Jók: Szebeni, Juhász, Prumek,

Ványi Zsolt edző: – Igazi rangadót játszottunk, amit a második félidei teljesítményünk, játékunk és helyzeteink alapján meg kellett volna nyernünk. Úgy érzem a fiúk mindent kiadtak magukból, ez a meccs megmutatta, hogy miben kell még sokat fejlődnünk. 

 

U14

Ceglédi VSE – Gyöngyös 3:2

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Csepregi, Tóth, Szabó, Ungureán, Ványi, Fajkó, Pásztor, Valkai, Medve, Cserék: Oláh, Fülöp, Borics, Kovács, Hrabovszki, Baranyi
Ceglédi gól: Pásztor, Fajkó, Ungureán
Jók: Szabó, Ungureán, Fajkó

Farkas János edző: – A mai győzelmünket Mocsári Kevének ajánljuk, aki a mérkőzés elején kéztörést szenvedett. A csapat jobbulását és mielőbbi visszatéréséért szurkol!

-Kőházi Ádám-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .