A labdarúgó NB II 19. fordulójában vasárnap Tiszaújvárosban, a Kazincbarcika ideiglenes otthonában lépett pályára a Ceglédi VSE. A pálya rossz minősége miatt kis híján elmaradt a találkozó, de végül a játékvezető engedélyezte a találkozót. A Cegléd nyerni tudott az őszi fordulók nem hivatalos záró napján és a dobogó harmadik fokán várja a jövő hétre előrehozott tavaszi rajtot. A Nemzeti Sport tudósítása:

KAZINCBARCIKAI SC–CEGLÉDI VSE 1–2 (0–1)

Tiszaújváros, 80 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Medovarszki J., Kormányos II Gábor) 

KAZINCBARCIKA: Gábor – Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Lőrincz – Sigér Á., Hegedűs D. – Kristófi, Micsinai, Bene A. (Constantinescu, 9.) – Boros G. Vezetőedző: Vitelki Zoltán

CEGLÉD: Mursits – Heffler T., Albert I., Preklet, Farkas A. – G. Bíró – Damásdi (Fehér M., 90.), Sándor I. (Peres, 56.), Nyilas E. (Peszmeg, 82.), Szilágyi P. – Asztalos D. Vezetőedző: Klausz László

Gólszerző: Nyilas (0–1) a 13., Szilágyi P. (0–2) a 62., Boros G. (1–2) a 70. percben

MESTERMÉRLEG

Vitelki Zoltán: – Vegyes érzések vannak bennem, mert olyan mérkőzést veszítettünk el, amelyet helyzeteink alapján mindenképpen meg kellett volna nyernünk. A vendégek góljai előtt odaajándékoztuk a labdát ellenfelünknek. Szeretném megjegyezni, hogy aki engedélyezte ezen a talajon a játékot, az vajmi keveset rúgott a labdába korábban. A mérkőzés mindenről szólt, csak a futballról nem.

Klausz László: – Rendkívül küzdelmes mérkőzést játszottunk, amelyen a pontrúgásokra és a felívelésekre kellett a leginkább koncentrálni. A héten ezt sokat gyakoroltuk, és úgy gondolom, megfelelően végre is hajtottuk. Kontratámadásból gólt szereztünk, így tudtuk legyőzni a jó játékerőt képviselő Kazincbarcikát.

-pézsé-

-fotó Ceglédi Vse. Labdarúgás-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .