A Ceglédi VSE U10 korosztálya két tornán is szerepelt az elmúlt hétvégén. Először Vecsésen elhódították az első helyet, majd az Abonyban megrendezett Bozsik Tornán is remekül szerepeltek. Kecskeméti József edző tudósítása: 

Jól kezdték a ceglédi gyerekek az évet. Vecsésen szemre is tetszetősen, gólra törően tették-vették a játékszert, ami veretlenül megvívott torna győzelmet ért.

A torna legjobb kapusa címet Répás Levente szerezte meg! A gólkirályi címért 4 – 4 góllal Sinka Martin és a Gloriett egyik játékosa futott kiélezett versenyt, amit büntetőkkel a Fővárosi srác nyert meg, így Martin “csak” házi gólkirály lett.

 

Cegléd: Répás Levente,Révész Máté,Jankovics Ákos,Márok Benedek,Sinka Martin, Gigor László,Eszes Martin,Kádár Zalán,Kósik Tamás, edző Kecskeméti József

Ceglédi VSE – Vecsés
4 – 0
Gól: Márok B 2,Sinka M,Kósik T.

Ceglédi VSE – Reac
2 – 0
Gól: Sinka M 2.

Ceglédi VSE – II. Kerületi Ufc
2 – 2
Ceglédi gól: Márok B , Sinka M.

Ceglédi VSE – Gloriett 
0 – 0

1. Ceglédi VSE 8 pont
2. Reac 7 pont
3. Gloriett 7 pont
4. II.Kerület UFC 5 pont
5. Vecsés 0 pont

 

 

U10 Bozsik torna Abonyban.

Ismételten megfelelő teljesítményt nyújtottak a ceglédi legények, akik közül többen először szerepeltek idősebbek ellen, amihez külön gratulálok.

Cegléd: Andó Botond, Révész Máté, Hank Milán, Kósik Tamás, Fehér Csongor, Papp Imre, Bujáki Botond, Bíró Marcel, Tabáni Balázs, edző Kecskeméti József

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .