U19

REAC – Ceglédi VSE 3:1

Cegléd: Szabó G. – Szabó K. – Mécs G. – Puskás V. – Hazafi G. – Kecskés F. – Cseh S. – Györe K. – Petrik S. – Boros D. – Dudás D. Csere: Hazafi G. helyett Augusztin Zs., Cseh S. helyett Szlezák B., Boros D. helyett Katona K.

Ceglédi gól: Szlezák B.

Jók: Puskás V., Boros D., Szlezàk B.,  Augusztin Zs.

Kecskeméti József edző: – Rangadóra készültünk, de csak a második játékrészben játszottunk úgy, mint aki rangadót vív. Nem volt meg a kellő hit a csapatban, ebben két kulcsemberünk hiánya is közre játszott. A vereségben az  én szerepem is tetten érhető, nem lett volna szabad védekezést váltanom a pontrúgásoknál. Ahogy a szünet után tették a dolgukat a srácok, úgy kellett volna a kezdő sípszótól kezdve. A beszállókkal pontosabbak lettünk, de ez kevés volt a pontszerzéshez. Túl vagyunk a rangadókon a hátrányunk három pont az elsőtől, bizakodó vagyok!

 

U15

Ceglédi VSE – Újpesti TE 3:2 (2:0)

Cegléd: Abdel Magid,  Lakos, Szebeni, Ecseri, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Máté, Vincze, Pálfalvi, Cserék: Kelemen, Szabó, Sebestyén

Ceglédi gól: Máté, Vincze, Szebeni

Jók: Kovács, Prumek, Lakos

Ványi Zsolt edző: – Egy „agyon” nyert mérkőzést tettünk magunknak izgalmassá. Remek 60 percet produkáltunk, amikor több ziccert is elrontottunk. Az utolsó 20 percben érthetetlen hibákat követtünk el a védekezésünkben és a labdakihozatalokban is. A célunk nem lehet más, mint, hogy a mérkőzés háromnegyedében mutatott játékunkat állandósítani tudjuk.

 

U14

Ceglédi VSE – Újpesti TE 1:2

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Csepregi, Tóth,  Szabó, Ungureán, Ványi, Fajkó, Valkai, Pásztor, Medve, Cserék: Kovács, Borics, Szaniszló, Fülöp, Kotár, Baranyi

Ceglédi gól: Medve

Farkas János edző: – Pontatlan és sok egyénieskedést láttam a pályán. Gyenge támadó játékot mutattunk be a mai napon!

 

U13

Ceglédi VSE – Békéscsabai LA 0:5

Cegléd: Gavaldik B., Zsemlye P., Takács B., Tóth M., Palásti B., Szabó K., Kovács K., Persa Z., Gál D., Takács P., Paulovics G., Détári J., Takács Gy., Rimóczi J.,

Jók: Kovács Kolos, Palásti Bence

Klemenc Attila edző . – Ezen a mérkőzésen fizikálisan erősebb és jobb játékerőt képviselő csapattal találkoztunk. Az erősebb csapattól nem szégyen kikapni. Sajnos kevés párharcot nyertünk meg és pontatlanok voltak az átadásaink. Ma ennyire volt képes a csapat, dolgoznunk kell tovább.

-Kőházi Ádám-

-fotó csakfoci.hu-

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .