A Ceglédi VSE labdarúgó csapata szerdán megkezdte szereplését a Magyar Kupában. Első találkozójukat Úrkúton játszotta a ceglédi csapat, ahol Nyilas mesterhármasával 6-2-re nyerni tudtak és továbbjutottak a sorozatban. Kőházi Ádám tudósítása:

Jól kezdtük a mérkőzést Peres góljával megszereztük a vezetést, majd továbbra is uraltuk a játékot a tíz emberrel védekező hazaiak ellen. A 14. percben aztán egy megszerzett labda után előre vágták a labdát a hazai támadó irányába, aki erősen les gyanús helyzetben átvette a labdát, majd egyedül a kapuba gurított. A gól után is mentünk előre, nem jött át a térfelünkre a hazai csapat, akik hősiesen védekeztek, de a 21. percben szabadrúgásból Nyilas ismét megszerezte a vezetést. A gól után próbáltuk megszerezni a harmadikat, de nem sikerült, így 2:1-es eredménnyel mehettünk az öltözőbe félidőben.
 
A második félidőben cseréltünk, Asztalos helyére Györe érkezett, aki így 17 évesen debütált a felnőtt csapatunkban. Rögtön a játékrész elején tűz alá vettük a kaput, Peszmeg, majd Fehér lőtt, végül Nyilas 30 méteres bombája talált a kapuba, 3:1. Egyre jobban játszott a csapat, az ellenfél hősiesen védekezett, de sorra alakultak ki a lehetőségek, vagy éppen a helyzetek. A 60. percben csereként beállt Albert és Farkas János is, Szabó és Peres helyére. Nem sokkal később Farkas jelezte is, hogy a pályán van, a 63. Percben Györe elé csúsztatott labdája még nem volt gólpassz, miután Györe lövését védte a kapus.
 
A 72. percben Nyilas megszerezte harmadik gólját, majd a 77. percben ismét Farkas János tálalt Györe elé, ezúttal lábbal, Györe pedig a kapuba passzolt. 1:5 Farkas egy perccel később aztán maga is betalált, így alakítva az eredményt 1:6-ra. A 80. percben a hazai csapat 7-es számú játékosa egy hiba után szépíteni tudott, így kialakítva a 2:6-os végeredményt. Lelkes csapatot ismerhettünk meg itt Úrkúton, akiknek további sok sikert kívánunk a megyei bajnokságban!
 
Kezdőcsapat: Tulipán – Valkovszki, Farkas A., G. Bíró, Nagy – Peszmeg, Nyilas – Asztalos, Fehér, Peres – Szabó, Cserék: Asztalos helyett Györe, Szabó helyett Farkas J., Peres helyett Albert
 
Ceglédi gólok: Peres, Nyilas 3, Györe, Farkas J.

-pézsé-

-fotó cegledfoci.hu-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .