A labdarúgó NB III 23. fordulójában 19-én szombaton 15:00 órakor a Nyíregyházát fogadja a Ceglédi VSE a Malomtószéli stadionban. Rangadó lesz a javából, hiszen a CVSE győzelme esetén pontszámban beéri a jelenlegi tabella első vendégeket. A Nyíregyháza komoly szurkoló táborral érkezik Ceglédre és a csapatuk is nagyon készül a találkozóra. Hogy hogyan várják a csoport rangadót a hazaiak, arról Varga Attila vezetőedzőt kérdeztük:

– A Nyíregyháza kerete mindenki felett áll ebben az osztályban, de a Cegléd már bizonyított és a játékosaim nagyon motiváltak. Megszeretnénk mutatni, hogy igenis van realitása annak, hogy hazai pályán esélyesei vagyunk ennek a mérkőzésnek. Ezen a mérkőzésen már az egy pont is szinte hármat ér, de mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy nyerjünk. Vesztenivalója a Nyíregyházának van, mi teljesen nyugodtan készülünk. Ha mindkét együttes tudása legjavát mutatja, akkor egy ki-ki mérkőzésen az fog dönteni, hogy ki bírja tovább mentálisan. Az eredményeink már tiszteletet parancsolnak és szerintem mindkét klub azt gondolja, hogy ez tényleg egy rangadó mérkőzés. 

A Nyíregyháza várhatóan sok szurkolóval érkezik. Mit üzensz a ceglédi futball barátoknak? Mivel csalnád ki azokat is szombaton, akik még tétováznak, hogy kilátogassanak a meccsre?

– Aki figyelemmel kíséri a csapatot, az látja és érzi, hogy ez egy szerethető csapat. Nagyon jó szellemiségű gárda jött össze, akik sikerre éhesek. Olyan fiatalok, akik küzdeni tudásból már hosszú ideje jelesre vizsgáznak. Az, hogy már több hónapja másodikok vagyunk és szorongatjuk a Nyíregyházát, az is azt mutatja, hogy ezért a csapatért érdemes szorítani. Tiszteljük a város sport múltját és jelenét is és szeretnénk Ceglédnek is dicsőséget szerezni, ezért arra kérném a ceglédi szurkolókat, hogy minél többen jöjjenek ki és biztassák a fiúkat!

-pézsé-

Varga Attila

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..