A labdarúgó NB II. 18. fordulójában 7-én szombaton 14:30-kor a Szeged lép pályára a Malomtó szélen a CVSE vendégeként. A vendégek a hatodik, a Ceglédi VSE a tizennegyedik helyről várja a mérkőzést, így nagyon fontos lenne a hazai három pont megszerzése. Azért, hogy a ceglédi játékosok a lehető legjobb formájukat hozzák, csütörtökön rendhagyó napot tartottak focistáinknak. A részletekről Szabó István vezetőedző nyilatkozott:

–  Csapat összekovácsoló tréninget tartottunk, ami abból állt, hogy közösen felmentünk Budapestre és egy plázában megnéztünk egy filmvígjátékot, majd együtt megebédeltünk. A játékosaink saját költségükön vettek részt a kikapcsolódáson. Január 6.-a óta szinte minden nap napi két edzés volt és már érezni lehetett egy kis fásultságot, amit ezzel próbáltunk feloldani. Nagyon jól sikerült a nap. 

Szombaton jön a  Szeged. Győzelmi kényszerben van a CVSE?

– Tulajdonképpen igen. Nem nagyon szeretem ezt a szót, de az. Két mérkőzésen nem sikerült pontot szerezni, holott rúgtunk négy gólt. Laczkó Milán kivételével a héten végre együtt edzett a csapat, így egész héten azzal a csapattal tudtunk készülni, amit a keretünk lehetősége ad. Van esélyünk a három pont megszerzésére, a játékosokat nagyon elszántnak látom.

Ez a helyzet nyomasztja, vagy inkább feldobja a játékosokat?

– Ez egy stresszes helyzet. A stresszt is lehet pozitívan kezelni, próbáljuk levenni a vállukról a terhet, de mi kerültünk ebbe a helyzetbe, nekünk is kell megoldani. Nagyon remélem, hogy ez a nyomás nem fog átmenni negatív stresszbe, ami kapkodáshoz és hibákhoz vezet. Pont ezért volt a csütörtöki nap, hogy egy kicsit mással foglalkozzanak és oldjuk a feszültséget. 

-pézsé-

-fotó Takács Tamás-

Szabo Istvan 1 foto Takacs Tamas

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..