Nem tudok és  sportot szerető emberként nem is mehetek el szó nélkül a CVSE – Kozármisleny NB II. labdarúgó mérkőzésen történtek mellett. Számomra érthetetlen, hogy amikor vezetünk egy nagyon erős ellenféllel szemben, a lelátón néhányan, majd jó néhányan azt keresik, hogy melyik focista mozdulatába tudnak belekötni és mikor tudják szapulni a hazai edzőt. Emberek! Egyszer ki kellene próbálni, milyen úgy haza menni egy győztes meccsről, hogy néhányszor a pocskondiázás helyett azt kiabálta be, hogy gyerünk fiúk, vagy hajrá Cegléd ! Lehet, hogy úgy éreznék, részük volt abban, hogy nyert a csapat !

Megkérdeztem Ványi Zsolt vezetőedzőt, behallatszik-e a pályára ennek a néhány “szurkolónak” a kritikája?

– Igen ! Diósgyőrben mondták, hogy nekik nem nézőik vannak, hanem szurkolóik. Nálunk sajnos fordítva van. Egyesek nem szurkolók, hanem nézők. A csapatnak nem esett jól és nekem is elég furcsa, hogy vezetünk a tavalyi második helyezett ellen 1-0-ra, 2-0-ra, 3-1-re és egyetlen pozitív gondolat nincs a lelátóról, egy hajrá Cegléd nem hangzik el. Amikor pedig nem úgy ment a szekér, ahogy szerettük volna, a negatívumnak azonnal helyt adtak. Az vinné előre a ceglédi labdarúgást, ha mindenki helyén tudná értékelni a teljesítményt, a játékot és az eredményt. Nagyon hiányzott a csapatnak, hogy egy kicsit buzdítsák őket…

-pézsé-

focilabda

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .