Jótékonysági Kézilabda Gála keretében a rászoruló családoknak és a hajléktalanoknak szervez gyűjtést a Cegléd Sportjáért Közalapítvány, a Ceglédi Kék Cápák SE, a Ceglédi KK SE, a Vöröskereszt és a ceglédi Családsegítő Szolgálat. A ceglédisport.hu már több cikkében is felhívta a segíteni tudó Ceglédieket, hogy látogassanak ki 20-án szombaton 15:00 órakor kezdődő rendezvényre a Gál József Sportcsarnokba és tartós élelmiszerből álló felajánlásukkal járuljanak hozzá a nélkülözők megsegítéséhez. Ezúttal a Ceglédi VSE U21 labdarúgó csapata jelezte, hogy csatlakoznak és ők is hozzájárulnak a gyűjtéshez. Kecskeméti József edzőt kértük meg, mondjon néhány mondatot ezzel kapcsolatosan:

– Azért csatlakoztunk, mert tudjuk, látjuk mennyi rászoruló ember él nélkülözve. A játékosaim nemcsak jó focisták, hanem remek emberek is. Nagyon büszke vagyok rájuk. Attól függően, hogy ki, mennyit engedhet meg magának, 500-1000 Ft-ot szednek össze fejenként. Az összegyűlt pénzből tartós élelmiszereket veszünk szombaton, amit délután elviszünk majd a jótékonysági rendezvényre a sportcsarnokba. Arra biztatok mindenkit, hogy akinek lehetősége van rá, tegye meg,  segítsen! 

Az ingyenesen látogatható Jótékonysági Kézilabda Gála programja:

15:00 Ceglédi Kék Cápák U12 – szülők csapata
16:00 Ceglédi Kék Cápák U14 – szülők csapata
17:00 Ceglédi Kék Cápák NB II-es felnőtt csapat meglepetés mérkőzése
18:00 Ceglédi KK SE NB I-es felnőtt csapat és az Öregfiúk mérkőzése, ezúttal közös csapatokat alkotva
19:00 Az összegyűlt adományok átadása a Vöröskeresztnek és a Családsegítő Szolgálatnak
Előző beharangozó cikkünkben további információk olvashatóak:
-pézsé-
U21

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..