Június 6.-án került megrendezésre Hódmezővásárhelyen a Fit-Kid “A” és “B” Diákolimpiai Döntő. A népes mezőnyben ( 200 fő) 7 lány képviselte a ceglédi színeket. A döntőbe, két kvalifikációs verseny után korcsoportonként már csak az ország legjobb tíz versenyzője kerülhetett.  A “B” döntőkkel kezdődött a nap. Itt 3 versenyzőnk volt érdekelt. Fanni ezen a napon a szezonja legjobb gyakorlatát csinálta és így bízhattunk be hogy sikerül az első hatban végeznie. Dóri és Adél elem rontás nélkül a dobogóra is esélyes volt, de mind kettőjüknek becsúszott egy-egy hiba és ez ebben a szoros mezőnyben már épp elég ahhoz hogy lecsússzanak onnan. Délután az “A” döntők következtek,itt 4 lányunk indult. Szepes Réka remek formában,higgadt nyugodt versenyzéssel maximális tudását nyújtotta a szőnyegen. Simon Réka és Minárovics Réka kisebb hibákat vétett, de még így esélyük maradt arra hogy az első hatban végezzenek. A napot Klemenc Petra zárta, aki tavasszal minden versenyét megnyerte és most sem szerette volna alább adni. A múltheti felkészülés során mindent megtett hogy ez most se legyen másképpen. Elemekben hibátlan, szépen kivitelezett és előadott gyakorlatát a zsűri a  verseny legmagasabb pontszámával jutalmazta.
 
Eredmények:
Fit-Kid “B” Diákolimpiai Döntő: IV.kcs.: 6.Hartyányi Fanni, VIII.kcs.: 5. Prikk Dóra,  IX.kcs.: 6. Pipicz Adél
Fit-Kid “A” Diákolimpiai Döntő: III.kcs.: 5. Szepes Réka, VI.kcs.: 6. Simon Réka, VII.kcs.: 1. Klemenc Petra , 5. Minárovics Réka
 
Gratulálunk a lányoknak és büszkék vagyunk hogy minden egyéni versenyzőnk korcsoportjában az ország legjobb 6 versenyzője között van.
-Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző és Móricz Alexandra-
Klemenc Petra

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..