', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Újabb Fit-Kid EB kvalifikációk

A ceglédi fit-kid versenyzők a hétvégén Mogyoródon mérettették meg magukat. A verseny a Fit-Kid “A” csoportos versennyel kezdődött. A Grand Prix  II. fordulójában a tét az az napi helyezésen túl a GP összetett helyezés és az Európa Bajnoki kvalifikáció volt a tét. 
Az I.kcs./kiscsapat versenyzőit másodikként szólították a szőnyegre. Nagyon izgultak a lányok, ebből kifolyólag egy pici elem rontás becsúszott,de ettől függetlenül “őrült Napóleonként” hozták a tőlük elvárhatót. A III.kcs./kis csapatunk  számára az összetett bajnoki cím volt a tét és ahhoz ez meg legyen csak az első hely volt az elfogadható. A hét közepén lévő hullámvölgyből sikerült kizökkenteni a lányokat és fantasztikus gyakorlattal rukkoltak elő. Délután a “B” egyéni gyakorlatok következtek. Itt induló versenyzőinktől az elvárás az volt hogy az összetett eredmény alapján kerüljenek be a “B” Diákolimpiai Döntőbe. 
 
Eredmények:
Fit-Kid “B” egyéniben Hartyányi Fanni és Pipicz Adél a Diákolimpiai Döntő résztvevői.
Fit-Kid “A” csoportos: I.kcs./kiscsapat:  3.hely CVSE (Bíró Lola, Lipák Réka és Szepes Réka)
III.kcs./ kiscsapat: 1.hely CVSE ( Czigony Claudia, Klemenc Petra, Kovács Barbara és Telek Patrícia)
Fit- Kid “A” csoportos Grand Prix összetett : I.kcs./kiscsapat : 2.hely CVSE
III.kcs./kiscsapat : 1.hely CVSE
 
Ezzel az eredménnyel az egyéni versenyzők mellett (Klemenc Petra és Telek Patrícia) mind a két csapatunk kvalifikálta magát a 2015-s Fit-Kid Európa Bajnokságra. Nagyon büszkék vagyunk a lányokra és külön gratuláció a kicsiknek hogy első éves Fit-Kid I.osztályú versenyzőként ilyen szép eredményt értek el. Kitartás,edzés,akarat, a sport szeretete = EREDMÉNY!!! Köszönöm,köszönjük ! 🙂
-Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző és Móricz Alexandra-
Fit-Kid

Hozzászólás