02896bd2-6272-4ad2-9aba-01e4fdf870a8
A hétvégén Dabason került megrendezésre az Országos Fit-Kid “A” Csoportos és Fit-Kid “B” egyéni Grand Prix versenysorozat I.fordulója. A megmérettetésen 20 egyesület közel 300 versenyzője vett részt. A CVSE Fitness szakosztálya 6 versenyzővel képviselte magát. A délelőtt folyamán a csapat küzdelmek zajlottak ami egyben Európa Bajnoki kvalifikációs verseny is volt. 60 csapat indult duó, kiscsapat (3-4 fő) és nagycsapat (5-6) kategóriában. A ceglédiek “Napóleon” csapata ebben az évben Szepes Réka korcsoport váltása miatt csak duóban tudott elindulni. A duó kategória az egyik legnépszerűbb a csoportos versenyeken,így most is 28 duó mérte össze tudását. Lányaink Bíró Lola és Lipák Réka a tavaszi gyakorlattal, viszont új felállásban lépett szőnyegre. Kicsit izgulós, Szepes Rékát hiányolós ( aki a szőnyeg mellett szurkolt nekik és szinte velük együtt csinálta a koreográfiát ) de pontos,szép gyakorlatot mutattak be a lányok.
9f32e753-8ca6-48dd-82dc-0b08a526fff5
Másik csapatunkat Czigony Claudia, Klemenc Petra és Telek Patrícia alkotta. Az új versenyszezonra ők új, a ceglédiektől még eddig nem látható stílussal ” flamencoval” készültek. Az egyetemi tanulmányok miatt a lányok csak kevesebb edzés számmal tudtak készülni és ez azért okozott izgalmakat a felkészülés során. Rutinos versenyzőkként az utolsó napokat maximálisan kihasználva csak összeállt a gyakorlat. Hiába versenyeznek hosszú évek óta együtt a lányok a mai napig ugyanúgy tudnak izgulni mint kezdőként, főleg egy új gyakorlat bemutatásánál. itt jegyzem meg az edzők is csak mi jól álcázzuk. A kis csapatok ( 17 csapat) zárásaként léptek szőnyegre lányaink akik produkcióját mindig nagy várakozás előzi meg mind az ellenfelek, a nézők és zsűri részéről is. És jöttek… és az edzői kéréseket betartva megcsinálták (ugyan egy-két kisebb hiba becsúszott)  de a hatás így sem maradt el. 
Délután a “B” egyéni verseny következett, ami újabb kihívásokat tartogatott számunkra, hiszen Lola és L.Réka első egyéni versenyére készült.  Az egyéni versenyzők mezőnye 160 főből tevődött  össze,ez korcsoportonként  16-20 főt jelentett.  Fitkideseink közül  Lola mutatta be először produkcióját. Nagyszerű előadásmóddal, szép kivitellel apróbb hibákkal lehet jellemezni gyakorlatát. Másodikként Réka következett aki szépen ,ügyesen végigcsinálta a gyakiját. Nagyon örültünk hogy első egyéni megmérettetésükön a lányok helytálltak és titkon bizakodtunk benne, hogy ebben a nagy létszámú mezőnyben kezdő versenyzőként sikerül az első hatba kerülniük .Az egyéni versenyzőink sorát Fanni zárta aki korcsoportja egyik legmagasabb művészihatás pontszámát kapta.
 
Eredmények:
ORSZÁGOS FIT-KID “A” CSOPORTOS GRAND PRIX I.forduló
I.kcs./duó: 4.helyezett CVSE (Bíró Lola és Lipák Réka
III.kcs./kiscsapat: 1.helyezett: CVSE (Czigony Claudia, Klemenc Petra és Telek Patrícia)
 
ORSZÁGOS FIT-KID “B” EGYÉNI GRAND PRIX I.forduló
II./B kcs. 4. Bíró Lola
III.kcs. 6. Lipák Réka
V.kcs. Hartyányi Fanni összetettben nem került első hat közé.
 
Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Király Béla
-Randos Gabriella-
Fit-Kid ae29783d-6860-4e44-bbe3-02f3ada1838c

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..