Fit-Kid
A Ceglédi VSE Fitness szakosztálya  megkezdte tavaszi versenyszezonját. Az idei első megmérettetésre Kiskunlacházán került, ahol Országos Fit-Kid “B” csoportos verseny és Országos Fit-Kid “A” egyéni versenyre került sor, amely egyben Európa Bajnoki kvalifikációs verseny is volt. A “B” csapat  “nehézkes” felkészülés után 18 csapatból az 5. helyen végzett. Egyéni versenyzőink felkészülését több betegség és sérülés is hátráltatta, ez mellett az edzői utasítások,kérések be nem tartása is rányomta a bélyegét a versenyre. Klemenc Petra szép, kiegyensúlyozott  gyakorlattal után újra a dobogó tetejére állhatott, így egy újabb lépést tett az EB részvétel felé. Szepes Réka gyakorlatába pici hiba csúszott ami elég volt ahhoz a nagyon erős mezőnyben ne tudjon az első hatba kerülni. Simon Réka és Bebők Blanka ezen a versenyen nem került hat közé.
 
Április 15-17 között Romániában került megrendezésre a  Nemzetközi Fit-Kid “B” egyéni és csapat verseny. A CVSE Fitness szakosztálya 2 egyéni versenyzővel és 1 csapattal képviselte Ceglédet és egyben Magyarországot. 4 ország, Szerbia, Románia, Svájc és Magyarország több mint 100 versenyzője mérte össze tudását. A ceglédi lányok nagyon szép eredményekkel tértek haza. Bíró Lola nagyon “összeszedett” szépen kivitelezett és előadott gyakorlatot mutatott be. ( kékben) Lipák Réka picit izgulva lépett a szőnyegre , de egy kicsi hibától eltekintve jól sikerült a produkciója.
Csapatunk a gyakorlat elején a zeneileg kicsit hibázott de utána összeszedték magukat a lányok.
Eredmények:
Fit-Kid “B” egyéni:
II.kcs. 1. helyezett: Bíró Lola CVSE-Hungary
III.kcs. 2. helyezett: Lipák Réka CVSE-Hungary
 
Fit-Kid “B” csapat:
I.kcs. /kiscsapat: 2.helyezett CVSE- Hungary ( Bartus Emese, Nagy Emma és Ponert Nóra )
 
Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Király Béla edzők
Fit-Kid Biro Lola
Fit-Kid Romaniaban 1 Fit-Kid Romaniaban

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..