', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Fit-Kid arany és ezüst érem a hazai versenyről

fitkid
Vasárnap a Magyar Fitness Szövetség és Ceglédi VSE Fitness szakosztályának szervezésében Cegléd adott otthont a Nemzetközi Fit-Kid csoportos és egyéni versenynek. A Gál József Sportcsarnokba kilátogatók a délelőtt folyamán a “B” osztály egyéni gyakorlatait láthattak ezt követte az Ovi-Kid, majd délután az “A” osztályú csoportos versenyre került sor,mely egyben Európa Bajnoki kvalifikálós verseny is volt. A több mint 300 fős mezőny 230 verseny gyakorlatot mutatott be, különböző korcsoportokban a 6 évestől a 23 évesig. Ceglédet 2 egyéni versenyző,2 csapat és 1 ovis csoport képviselte. A nagyszerű hangulatú rendezvényen többszörös Fit-Kid Európa Bajnokok is “harcoltak” a 2015-ös kijutási kvótáért. Ebből adódóan a csoportos versenyen nagyon erős volt a mezőny és szinte csak hibátlan gyakorlattal lehetett dobogóra kerülni. Az késő estébe nyúló versenyen a ceglédi csapatok nagyon szép eredményeket érte el. Hartyányi Fanni és Pipicz Adél egyéniben versenyeztek.Mind a ketten több apró hibát vétettek és ez már elég volt ahhoz ne kerüljenek dobogó ezen a versenyen. 
Az ovis csoport először mutatkozott be Cegléden. Az izgalmukat legyőzve, nagyon ügyesen mutatták be kis gyakorlatukat. Az “A” csapat versenyben először bemutatkozó kis csapatunk összeszedett,szépen kivitelezett produkcióval rukkolt elő. A nagyobbak most is tudták hozni a tőlük elvárható magas színvonalat és most is óriási közönség sikert arattak.
 
Eredmények:
Ovi-Kid: A legötletesebb csapat győztese:
CVSE Fit-Kid: Bakos Olívia,Bartus Júlia, Halmi Glória, Hidasi Kinga,Kővágó Judit, Kővári Sára,Oláh-Fekete Hanna, Slezák Bianka és Stummer Réka
“B” egyéni: IV.kcs. 10. Hartyáni Fanni IX.kcs.   6. Pipicz Adél
“A” csapat: I.kcs./kiscsapat  2.helyezett: CVSE (Bíró Lola, Lipák Réka és Szepes Réka)
 III.kcs./kiscsapat  1.helyezett: CVSE (Czigony Claudia, Klemenc Petra, Kovács Barbara és Telek Patrícia)
 
 Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző és Móricz Alexandra 
-Randos Gabriella-
fit-kid1

Hozzászólás