Fit-Kid kis csapat
A sikeres nyári alapozás, táborozás és felkészülés után a CVSE Fitness szakosztályának versenyzői is megkezdték az őszi verseny sorozatot. A hétvégén Hódmezővásárhelyen került megrendezésre az Országos Fit-Kid I.osztályú egyéni és II.osztályú csoportos verseny 3.fordulója valamint MEFOB (Magyar Egyemisták és Főiskolások Országos Bajnoksága) Fitness Woman és az Országos Fitness Woman Open verseny.
A ceglédi színeket 10 versenyző képviselte. Délelőtt az egyéni küzdelmek,míg délután a csoportos versenyek zajlottak.
Klemenc Petra az edzői kéréseket betartva nagyszerű gyakorlatot mutatott be. Nagyon színvonalas koreográfiát és hibátlan elemeket láthattunk Kovács Barbitól és Cigony Claudiától is. A felnőtt versenyen kiemelkedő teljesítményt nyújtott  Telek Patrícia. A csoportos versenyen is mindent megtettek lányaink azért hogy a dobogóra állhassanak.Szépen kivitelezett és előadott gyakorlatot mutattak be ők is. Ezen napon dőltek el az összetett bajnoki címek is.
 
Eredmények:
Országos Fit-Kid I.oszt.egyéni: VI.kcs. 1.Klemenc Petra, IX.kcs. 3. Kovács Barbara, 5. Czigony Claudia
Országos Fit-Kid II.oszt.csoportos verseny: I.kcs./kiscsapat: 1.CVSE (Bíró Lola,Lipák Réka,Szepes Réka), I.kcs./nagycsapat: 2.CVSE (Bíró Lola,Lipák Réka, Szepes, Réka,Hartyányi Fanni, Nagy Emma és Vég Luca )
Országos Fit-Kid I.oszt.egyéni Grand Prix Döntő: VI.kcs.: 2014 Összetett Bajnoka – Klemenc Petra
Országos Fit-Kid II.oszt. csoportos Grand Prix Döntő : I.kcs./kiscsapat: 2014 Összetett Bajnoka – CVSE (Bíró Lola,Lipák Réka és Szepes Réka)
MEFOB: Fitness Woman: 1., Telek Patrícia
Országos Fitness Woman Open :  1., Telek Patrícia, 3., Kovács Barbara, 4., Czigony Claudia
 
Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző és Móricz Alexandra
-Randos Gabriella-
Fit-Kid

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..