A CVSE Fitness szakosztályának legfiatalabb versenyzői  Algyőn a Kelet-Magyarországi Fit-Kid Dance egyéni és Dance Show versenyen vettek részt. Szakosztályunkat 6 fő képviselte a közel 300 főt felvonultató megmérettetésen. A csapat tagjainak ez volt az első fit-kid versenye, így nagy izgalommal teltek a felkészülés utolsó napjai. 2 egyéni indulónk ugyan csapatban már versenyzett,de most egyedül kellett tudásukat bemutatni a zsűrinek. Bartus Emese lépett először a szőnyegre és izgalmát jól leplezve egy nagyon ügyesen hajtotta végre gyakorlatát. Őt Nagy Emma követte aki az elemit szépen kivitelezte,de gyakorlata második felében koreográfiáját nem sikerült a zene ütemére végrehajtani és ez a pontozás szempontjából sajnos levonással jár. A legkisebb versenyzőink csapat gyakorlata jól sikerült, dicséret illeti a kislányokat mert nagyon igyekeztek tudásuk legjavát nyújtani.
 
Eredmények:
 Fit-Kid Dance egyéni verseny:
II/a korcsoport: 4. Bartus Emese
II/b korcsoport: 11. Nagy Emma
Fit-Kid Dance Show:
I.korcsoport: 2. CVSE  (Gigor Stella,Hidasi Kinga,Oláh-Fekete Hanna és Végh Zonga)
 
A nap másik érdekessége volt hogy a rendezvény záró momentumaként, az Origami Bikini Guinness – rekord kísérletére került sor. A tulajdonos, Sarka Kata mellett aki a cég arca, meghívta felnőtt versenyzőinket (Klemenc Petra és Kovács Barbara) is hogy bemutatójukkal színesítsék a világrekord előtti pillanatokat. :))
 
Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző és Móricz Alexandra
Fit-Kid Algyon Fit-Kid Algyon 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..