', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Vereség Szegeden

A férfi kézilabda NB I előrehozott mérkőzése a Mol-Pick Szeged – Ceglédi KK SE összecsapása nyitotta meg az idei szezont. A Cegléd 16 percig tudta tartani a BL szereplő hazaiakat, akik a lefújásra 16 gólos előnyt gyűjtöttek.

MOL-Pick Szeged – Ceglédi KKSE 34 – 18 (18 -1 0)
Szeged 1600 néző. Vezette: Bacs, Bóna.
MOL-Pick Szeged: Sierra – Sostaric, Buntic 5, Skube 1, Gaber 4, Bodó 3, Källman. Csere: Sego (kapus), Blazevic 1, Balogh 10/7, Bánhidi 1, Fekete B. 1, Zsitnyikov 4, T. Petrus, Gorbok, Sigurmannsson 4/1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Cegléd: Pallag – Radnics 3, Radovics 1, Juhász K. 1, Borsos 2, Grbovics 5, Lászlai 1. Csere: Koncz (kapus), Perisics 1/1, Dávid, Szabó B. 2, Tóth K. 1, Hódi 1, Megyeri, Csapi. Vezetőedző: Nagy Károly.

Hétméteres: 8/8, ill. 3/1.

Kiállítás: 8, ill. 16 perc.

Nyilatkozatok a pickhandball.hu oldalról:

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: – Először is Pióker Sándor emlékére ajánljuk ezt a győzelmet. Nagyon jó viszonyt ápoltam vele személyesen én is. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen sokan kijöttek és végig szurkoltak nekünk. Szeretném, ha az összes bajnoki találkozónkon mellettünk lennének majd, mert nagyon fontosak számunkra. Az eredmény teljesen irreálisra sikeredett. Jó csapat a Cegléd, nagy meccseket fognak majd nyerni a szezonban. Ki tudtuk használni a technikai hibákat.  Nagy különbséggel vezettünk, így még nehezebben játszottak a ceglédiek, mi pedig jó ritmusban kézilabdáztunk. Zsitnyikov, Sigurmannsson és Fekete sokat játszottak, ez nagyon jó dolog. Rengeteg hibánk van még, sok munka vár még ránk. Javítanunk kell, nincs sok idő edzeni, mert három naponta meccseket játszunk. Gratulálok a Ceglédnek, jó úton vannak.

Stefan Rafn Sigurmannsson, a MOL-Pick Szeged játékosa: – Nagyon tetszett a hangulat. Fontos, hogy megnyertük az első mérkőzésünket, így önbizalommal telve várhatjuk a következő mérkőzéseket. Nagyon jó érzés volt hazai játékosként kilépni az újszegedi sportcsarnokban, mivel már ismertem az atmoszférát a BL-ből. Amikor először ide érkeztem, 12 fokból jöttem a 40 fokba, ami igencsak meglepett, de már egészen jól hozzászoktam az itteni időjáráshoz, mivel elég jó klíma van a lakásomban.

Nagy Károly, a Cegléd vezetőedzője: – Úgy jöttünk Szegedre, hogy tisztában voltunk az erőviszonyokkal. Az egész felkészülés során harcos, nyitott védekezést próbáltunk. Hittünk abban, hogy minél tovább pariban tudunk lenni. Az első negyedórában jól játszottunk. Az első hibák után ez felborult, támadásban szétcsúsztunk, védekezésben pedig a beálló ellen elbizonytalanodtunk. Amikor el kezdtem cserélni, jöttek a technikai hibák, a vége egy nagyon gyenge edzőmeccs lett.

Pallag Péter, a Cegléd játékosa: – Jól esnek Pastor mester szavai. Őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni a Pióker család részére. Az edzőnk úgy küldött ki bennünket a pályára, hogy harcoljunk meg a Szegeddel. Ez 18 percig sikerült. A beálló ellen rosszul védekeztünk, majd támadásban is jöttek a hibák. Megnyugtatom a szurkolóinkat, ennnél azért jobb csapat vagyunk, mint amilyennek az eredmény alapján látszunk. Ki fogjuk javítani a hibáinkat, reméljük, hogy ez eredményekben is megmutatkozik majd. Sok sikert kívánok a Szegednek a Bajnokok Ligájában.

-pézsé-

-fotó pickhandball.hu-

 

Hozzászólás