', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Újabb Bajnok Csapat! Ceglédi KK SE U14

A fiú kézilabda Kovács László Régió Bajnoka címért küzdő Ceglédi KK SE U 14 csapata vasárnap Abonyban játszotta a bajnokság záró mérkőzéseit. A Ceglédi fiúk először legyőzték a házigazdákat(25-18), majd következett a bajnoki cím sorsát eldöntő összecsapás a Vecséssel. A Ceglédi KK SE magabiztos játékkal behúzta a döntő meccset is, megszerezve a bajnoki címet. Szép volt fiúk! 

A bajnok csapat tagjai: Banai Gellért, Benke Szabolcs, Csinos-Kovács Tamás, Dobosevic Tamás, Farkas Bence, Fülöp Attila, Gabona Dávid, Konyicsák Tamás, Kovács Dávid, Lemnyi Péter, Mácsár Zsolt Márk, Magyar Gergő, Peszeki Norbert, Pető Imre, Radnóti Máté, Sárkány Norton Alex, Takács Mihály, edző Bíró Balázs

A döntő mérkőzés eredménye:

Vecsés SE Él-Team – Ceglédi KK SE 15 – 20 ( 6-12)

Ceglédi gólok: Peszeki 5/1, Takács  4, Csinos-Kovács 4, Lemnyi 2, Farkas 1, Sárkány 1, Fülöp 1, Dobosevic 1, Pető 1

Hétméteres: 1/1, ill. 1/0

Kiállítás: 2, ill. 2 perc

Bíró Balázs: – Az utolsó bajnoki fordulónak úgy mentünk neki, hogy amennyiben mindkét mérkőzésünket hozzuk, közte a Vecsés elleni, gyakorlatilag döntőnek beillő összecsapást, akkor a Régió Bajnoka cím Ceglédre kerül. A fiúkon is láttam, hogy hetek óta foglalkoztatja őket ez a siker, gyakori téma volt ez az öltözőben és a tréningeken is és meg is küzdöttek érte. Az utóbbi időszakban a ceglédi utánpótlás egyik legnagyobb sikere ez és nem mellékesen egy nagy búcsúajándék nekem a srácok részéről. Gratulálok mindegyikőjüknek, büszke vagyok rájuk és sok sikert kívánok nekik a jövőben! 

-pézsé-

 

Hozzászólás