', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Hazai edzőmeccsel zárul a CKK SE negyedik hete

A Ceglédi KK SE felnőtt kézisei már négy hete készülnek következő szezonjukra. A huszonnyolcadik napon, 4-én pénteken 16:00 órakor hazai pályán is bemutatkozik az új játékosokkal megerősített keret. Erről a meccsről és az elmúlt napokról kérdeztük Nagy Károly vezetőedzőt:

Hogy látod most a csapatot? Kérlek mondj néhány mondatot az elmúlt hétről!

– A felkészülésünk feléhez értünk. Tisztességesen dolgozik a csapat, de vannak hiányosságaink, melyek remélhetőleg hamarosan oldódni fognak. Úgy néz ki, hogy hétfőn érkezik egy új balátlövő. A legutóbbi edzőmeccsünket Békésen játszottuk ,ahol voltak jó szituációink és egy döntetlent értünk el. A lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk, de kevesen vagyunk, egysorosak vagyunk és még mindig azzal küszködök ,hogy egyes játékosok nem ütik meg azt a mércét, amit itt kellene. Az új fiúk szépen kezdenek beilleszkedni, a horvát irányítónk van kicsit lemaradva, mert egy hetet ki kellett hagynia sérülés miatt.

Pénteken 16:00 órakor az Orosházát fogadjuk. Mire számítasz ezen a találkozón? 

– Az Orosháza egy stabilabb csapat, mint mi, kíváncsian várom ,hogy az új védekezésünk hogy működik majd. Bízom benne, hogy így is egy jó meccset tudunk majd játszani ,ahogy most állunk…

08.04. péntek 16:00 Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE férfi kézilabda felkészülési mérkőzés a Gál József Sportcsarnokban. A belépés díjtalan!

-pézsé-

 

Hozzászólás