', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Hazai edzőmeccsel zárul a CKK SE felkészülése

25-én pénteken játssza idei utolsó felkészülési mérkőzését a Ceglédi KK SE. A Gál József Sportcsarnokban megrendezett találkozó 16:00 órakor kezdődik a vendég Gyöngyös csapat részvételével. Erről a meccsről és a hétközi Orosházi találkozóról kérdeztük Varga Péter pályaedzőt. Milyennek láttad a csapatot a szerdai orosházi mérkőzésen?

– Orosházán egy pörgős délelőtti edzés után léptünk pályára szerdán. Kicsit tompán, fásultan kezdtük a meccset, az elmúlt hetekben lejátszott találkozókhoz képest néhány buta gólt kaptunk és a helyzet kihasználásunk sem volt megfelelő. Az első félidőben 6 hétméterest is ki hagytunk és ezzel meglépett az Orosháza, majd mégis feljöttünk a szünet előtt két gólra. A második játékrészben teljes sort cseréltünk, így mindenki harminc percet töltött a pályán, ami így volt tervezve. A végjátékban vezettünk is, de döntetlen eredmény született. Pozitívum hogy egy gyengébb napon sem adtuk fel és ki tudtunk jönni a gödörből. Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE 27-27 (15-13)

Mi a cél a pénteki Gyöngyös elleni mérkőzésen?

– Pénteken a tizedik edzőmérkőzésünket játsszuk a felkészülésünk során. Pörgős, futós találkozóra számítunk, és még csiszolgatjuk a nyitott védekezésünket. Mindenféleképpen nyerni szeretnénk, mert az edzőtáborban elszenvedett gyöngyösi vereség és az idegenlégiósaink nélkül lejátszott Fradi meccset leszámítva, nem szenvedtünk vereséget a felkészülés során. Jövő héten szerdán még egy találkozót vívunk a Pick Szeged ellen, ami már előrehozott bajnoki lesz, itt még lehet javítgatni a hibákat, de utána már élesben folytatjuk. Jövő héttől már inkább a taktikán, frissítésen, gyorsításon lesz a hangsúly.

-pézsé-

-fotó ftc.hu-

Hozzászólás