Igazi sztárcsapat látogat Ceglédre 27-én szombaton. A férfi kézilabda NB I első hazai mérkőzésén 18:00 órakor a Telekom Veszprémet fogadja a Ceglédi KK SE a Gál József Sportcsarnokban. A hivatalos pontvadászat majd csak szeptember 10-én indul, de a Veszprém a sűrű programja miatt már a negyedik bajnoki mérkőzését játssza Cegléden. Az elmúlt egy hétben legyőzték a Balatonfüredet, a Mezőkövesdet és a Komlót is. A CKK SE két edzőmeccs között fogadja a Veszprémet. A felkészülés része lesz a szombati találkozó is?-kérdeztük Nagy Károly vezetőedzőtől:

– Nem tekintjük edzőmeccsnek! Ez egy bajnoki meccs, megteszünk érte mindent. Ha le tudjuk játszani a játékainkat, ha el tudjuk adni a védekezésben azokat, amiket a Gyöngyös ellen elrontottunk és ha nem futnak át rajtunk, akkor  elérhetünk valamit. Egy sorosak vagyunk, kevés lehetőség van a kezünkben, ezzel próbálunk élni.

Óriási érdeklődés várható a találkozó iránt, ezért érdemes időben érkezni a csarnokba és aki biztosra szeretne menni, váltsa meg előre belépőjét a Ceglédi KK SE irodájában az Arany u. 2-ben. 

-pézsé-

CKKSE VS VESZP

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here