', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Újabb CVSE pont, ezúttal a már bajnok Puskástól

A labdarúgó NB II 36. fordulójában  újabb értékes pontot szerzett a Ceglédi VSE, akik így ledolgozták hátrányukat a Kozármislennyel szemben a bennmaradásért vívott csatában, tehát továbbra is él a remény a nehéz cél eléréséhez. A Cegléd vasárnap ideiglenes pályáján Albertirsán 0-0-ás döntetlent ért el a már bajnok Puskás Akadémiával szemben. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–PUSKÁS AKADÉMIA 0–0

Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep, 600 néző. Vezette: Karakó Ferenc (Garai Péter, Bornemissza Norbert)

CEGLÉD: Mursits – Albert I., Nagy S., Preklet, Farkas A. – Lengyel B. (Szabó V., 54.) – Takács P. (Nánási, 79.), Albert Á., Kovács L. (Peres, 63.), Tóth L. – Asztalos. Vezetőedző: Miskei Attila

PUSKÁS AKADÉMIA: Hegedüs L. – Tóth B., Vanczák, Spandler – Heffler T., Sándor Gy., Zsidai (Nagy Zs., 71.), Márkvárt – Prosser (Szatmári L., 62.), Lencse (Tischler, 56.), Szakály P. Vezetőedző: Pintér Attila

MESTERMÉRLEG

Miskei Attila: – Próbáltunk szervezetten játszani és esetleg szabad- vagy szögletrúgásból, netán labdaszerzés utáni megindulásból veszélyeztetni. Mivel kiváló csapat ellen játszottunk, értékesnek tartom a döntetlent. A lényeg, hogy életben maradtunk, az utolsó leheletünkig küzdünk a bennmaradásért.

Pintér Attila: – Büszke vagyok a fiúkra, hogy kezelni tudták a rájuk nehezedő nyomást. Voltak olyan mérkőzéseink, amikor sokan már temettek bennünket, ám mi meccsről-meccsre tettük a dolgunkat. Hálás vagyok a játékosoknak, hogy egyetlen egy olyan mérkőzésünk sem volt, amelyre ne lehetett volna azt mondani, hogy nem tettek meg mindent a sikerért.

-pézsé-

-fotó CeglédiVse.Labdarúgás korábbi felvétel-

Hozzászólás