', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Szerdán hazai pályán a CVSE

A labdarúgó NB II 5. fordulóját szerdán a Ceglédi VSE ideiglenes hazai pályáján Albertirsán a Győrt fogadja 17:30-kor. A WKW Eto FC Győr a bajnoki tabella ötödik helyén áll hét ponttal, míg a CVSE közvetlen mögöttük, csupán egy pont hátrányban. Az elmúlt két fordulóban nyerni tudott a ceglédi csapat és hogy szerdán folytatják-e a pont gyűjtést, arról a cegledfoci.hu írt beharangozót:

A győri labdarúgást nem kell senkinek bemutatni, így szerdai ellenfelünk múltjával nem igazán foglalkozunk beharangozó cikkünkben. Elég annyi, hogy 2013-ban magyar bajnoki címet ünnepelhetett a győri zöld-fehér egyesület, majd anyagi problémák merültek fel a klubnál, ami miatt új Kft nevén, alulról kellett újra építkezniük. A tavalyi szezonban megnyerték az NB III-as bajnokság Nyugati csoportját, így egy szintet fentebb lépve az idei évben az NB II, Merkantil Bank Ligában szerepelhetnek.
 
Az ETO FC Győr kacspán többen is megemlítették már a feljutás gondolatát, nem véletlenül, hiszen NB II-es szinten is erős a játékoskerete a csapatnak, több ismert névvel is találkozhatunk a keret névsorának átböngészésekor. Elég csak Magasföldit, Beliczkyt, Vadász, Szatmári, Debreceni, Zamostny, vagy Kabát Péter nevét megemlíteni. Játékosai együtt, összesen több mint 1200 NB I-es mérkőzéssel a hátuk mögött futballoznak ma az ETO FC Győr csapatában.
 
A szakmai munkát Bekő Balázs vezeti, aki ült már korábban a Kecskemét és a Diósgyőr kispadján is vezetőedzőként. Vendégeink egy ponttal megelőzve minket az ötödik helyen állnak a tabellán két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel. Ahogy mi is, úgy ők is öt gólt szereztek és négyet kaptak a négy mérkőzés alatt.
 
Az eddigi négy fordulóban gólnélküli döntetlent játszottak Zalaegerszegen, hazai pályán 3:1-es vereséget szenvedtek a Kisvárdától, majd idegenben a Siófokot 2:0-ra, hazai pályán pedig a Csákvárt 2:1-re győzték le a zöld-fehérek.
 
Az öt találatot négy játékos szerezte, Nagy, Magasföldi, Beliczky egyszer, míg Zamostnyi kétszer volt eredményes.
 
Jó formában lévő Győr látogat tehát az egyre jobb formában lévő Ceglédhez, úgyhogy a kilátogató szurkolóink várhatóan egy küzdelmes, jó mérkőzést fognak látni szerdán az Ecsedi László Sportcentrumban 17:30-tól. Szurkolói busz sajnos nem indul a mérkőzésre.

-pézsé-

-fotó Ceglédi Vse.Labdarúgás-

Hozzászólás