', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Pontot hozott Siófokról a CVSE

A labdarúgó NB II 8. fordulójában vasárnap Siófokon lépett pályára a Ceglédi VSE. A sok hiányzóval felálló Ceglédnek az egy mérkőzésre eltiltott Klausz László vezetőedzőt is nélkülöznie kellett a kispadon, de így sem tértek haza pont nélkül a Balaton partról, mellyel a CVSE az előkelő 10. helyen áll a bajnoki tabellán. A Nemzeti Sport tudósítása: 

BFC SIÓFOK–CEGLÉDI VSE 0–0

Siófok, 300 néző. Vezette: Gyarmati II Tibor (Garai Péter, Bornemissza Norbert)

SIÓFOK: Balajcza – Szilágyi, Lorencz, Fehér Zs., Hidvégi – Gál M., Lázár Zs. – Kovács D., Szabó B., Bévárdi (Elek B., 80.) – Tóth B. (Farkas N., 74.). Vezetőedző: Disztl László

CEGLÉD: Mursits – Valkovszki, Preklet, Farkas A., Törtei – Hujber, G. Bíró – Damásdi, Peres (Majoros, 89.), Szilágyi – Farkas J. (Szabó V., 67.). Megbízott edző: Schön László

MESTERMÉRLEG

Disztl László: – Nagyszerűen kezdtünk, gyönyörű gólt szereztünk, amelyet sajnos nem adtak meg. Utána kiegyenlített játék folyt, a kapuk nem sokat forogtak veszélyben. Az utolsó negyedórában próbáltunk huszáros offenzívát indítani, ott voltunk végig az ellenfél kapuja előtt, hiába.

Schön László: – Igen tartalékosan tudtunk csak felállni a sérültek és eltiltott játékosok miatt. Ennek ellenére többet birtokoltuk a labdát, mint a Siófok, helyzeteket tudtunk kidolgozni, de sajnos a gólszerzés nem sikerült. Azonban így is értékes egy pontot tudtunk szerezni.

-pézsé-

-fotó Ceglédi Vse.Labdarúgás-

Hozzászólás