', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Nehéz és fontos hazai meccs vár a CVSE-re vasárnap

A labdarúgó NB II hajrájában 21-én vasárnap 18:00 órakor a Ceglédi VSE ideiglenes otthonában, Albertirsán fogadja a Puskás Akadémiát. Roppant izgalmas csatára van kilátás, hiszen a kiesés elől menekülő Cegléd egy pontnyira áll a még bennmaradó helytől, míg a Puskásnak egy pontra van szüksége, hogy biztos NB I-es tag legyen a következő szezonban. A cegledfoci.hu beharangozója:

A Puskás Akadémia csapatát nem kell bemutatni senkinek. A felcsúti csapat megjárta már az első osztályt és most újra oda vágyik vissza. Ennek a célnak az eléréseben lesz számukra fontos a vasárnapi mérkőzés. A Puskás jelenleg 8 ponttal vezet a második helyezett Kisvárda és 9 ponttal a harmadik Balmazújváros előtt, ami azt jelenti, hogy ha vasárnap legalább egy pontot szerez a felcsúti csapat, akkor már matematikailag is biztos feljutónak mondhatja magát. Győzelme esetén pedig Albertirsán már bajnoki címét ünnepelhetné.
 
Ezt szeretné megakadályozni csapatunk az Ecsedi László Sportcentrumban, hiszen egy esetleges győzelem fontos lépés lenne a bennmaradásét folytatott küzdelemben. Ez persze nem lesz egyszerű, hiszen az egyébként is erős Puskás Akadémiát a télen még jobban megerősítették és a kispadra ült az edzőként kétszeres magyar bajnok (Fradi, Győr) Pintér Attila, aki az idény elején még a Mezőkövesd csapatát irányította az első osztályban.
 
A játékosok nevei között böngészve találhatunk pár korábbi válogatott labdarúgót, a teljesség igénye nélkül Forró Gyula, Gyömbér Gábor, Márkvárt Dávid, Lencse László, Sándor György, Szakály Péter, vagy éppen Vanczák Vilmos is a keret tagja. A felcsúti csapat nem áll hadilábon a góllövéssel a szezonban, ugyanis ők lőtték a legtöbb gólt a 2016/2017-es szezonban, számszerűen 63-at. Ebből Tischler Patrik 13, Lencse László 11 gólt szerzett.
 
A Puskás formája elég jónak mondható, az utolsó öt mérkőzésén három győzelmet és két döntetlent szerzett. A felcsútiaknak azonban volt néhány meglepő eredményük a bajnokságban. Vereséget szenvedtek Kozármislenyben, Mosonmagyaróváron, Szolnokon, öt gólt kaptak Békéscsabán, és a SZEOL ellen is döntetlent játszottak Szegeden.
 
Az őszi fordulóban egyébként 1:0-ra kaptunk ki Felcsúton, de meg voltak a lehetőségeink, hogy elhozzunk egy pontot a Pancho Arénából.
 
Hiába a jó játékosok, az jól látszik, hogy a Puskás is meg tud botlani, a mi játékosaink pedig egész héten nagy akarattal készülnek a vasárnapi mérkőzésre, ami előtt, ha „vért” isznak, akkor megállíthatják az első osztályba siető együttest. Sajnos nem jó hír a mérkőzés előtt, hogy miután Fröhlich Rolandot hátba térdelték Szolnokon a 13. percben, 4-6 hetet kell kihagynia, így rá nem számíthatunk a hátralévő mérkőzéseken.
 
Vasárnap minden támogatásra szükségünk lesz, úgyhogy jöjjön ki minél több szurkoló és akadályozzuk meg együtt, hogy már most biztos feljutó legyen a Puskás Akadémia. Hajrá Cegléd!

Hozzászólás