', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Most igazán nagy szükség lesz a szurkolókra!

Sorsdöntő mérkőzést játszik szombaton hazai pályán a Ceglédi VSE labdarúgó csapata. A 17:30-kor kezdődő találkozó vendég csapata a sereghajtó, de mindössze két pontnyira a Ceglédtől álló Balmazújváros. Nagyon fontos mérkőzés ez a CVSE-nek, így aki csak teheti, menjen ki a Malomtószéli stadionba és segítse a ceglédi focistákat a három pont megszerzésében! Kecskeméti József vezetőedző nyilatkozata: 

– Egy ilyen helyzetben lévő csapatnak, mint a miénk minden meccs fontos, de a következő aztán tényleg extra fontos. A legnagyobb vetélytársunk érkezik hozzánk, akik ellen ha tudunk nyerni, akkor komolyat tudunk előre lépni. Persze még akkor sem dőlhetünk még hátra, mert legalább hét pont kell a bennmaradáshoz. A Vasas ellen akart a csapat, de itthon tűzzel kell menni, tűzzel kell akarni és tüzes szemeket akarok látni az öltözőben és kint a pályán. 

Mondhatni folyamatosan kapcsolatban vagy a ceglédi focit kedvelőkkel. Mit üzensz a szurkolóknak? 

– Ha csak fele annyian kijönnek szombaton, mint amennyi üzenetet és biztatást kaptam és kapok mai napig is, akkor biztos, hogy hazai néző csúcs lesz. Akit egy kicsit is érdekel a ceglédi sport, a ceglédi labdarúgás és aki egy kicsit is szorít értünk, azok vegyenek részt ezen a mérkőzésen és az elejétől kezdve a 95. percig biztassák a csapatot! Jöjjenek és szurkoljanak, mert óriási szüksége van a fiúknak a biztatásra…

-pézsé-

Kecskemeti Jozsef

 

1 Hozzászólás »

darden66:

Most igazán nem kis tétre megy a játék, most már valóban kell a tűz és legfőképpen a bátorság.Keménységgel és nagy lendülettel, bátran támadva meg lesz az áhított győzelem. Hajrá Vasutas!

2015 május 8 | 16:10

Hozzászólás