', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

CVSE vereség Kisvárdán

A labdarúgó NB II 37. fordulójában vasárnap az NB I-be feljutni szándékozó Kisvárda otthonában lépett pályára a Ceglédi VSE. A Ceglédnek nem sikerült  bravúrpontot szereznie, de még mindig él a bennmaradás reménye, mert a rivális Kozármisleny is nulla ponttal zárta a fordulót. A Nemzeti Sport tudósítása:

KISVÁRDA MASTER GOOD–CEGLÉDI VSE 2–0 (1–0)

Kisvárda, 1314 néző. Vezette: Bogár Gergő (Szalai Dániel, Bertalan Dávid)

KISVÁRDA: Ivancsics A. – Hei, Fodor F., Vermes, Talabér – Horváth A., Lucas – Gosztonyi, Oláh G. (Fodor A., 85.), Cseri (Bacsa, 72.) – Rajczi (Horváth Z., 78.). Szakmai igazgató: Révész Attila

CEGLÉD: Mursits – Albert I., Nánási, Preklet – Nagy S., Albert Á., Asztalos, Kovács L. (Peres, 60.), Farkas A. (Takács P., 78.) – Szabó V., Tóth L. (Tihanyi, 67.). Megbízott edző: Virágh Ferenc

Gólszerző: Lucas (1–0) a 7., Gosztonyi (2–0) a 88. percben

Kiállítva: Albert I. (második sárga lap után) a 80. percben

MESTERMÉRLEG

Révész Attila: – Nagyon nagy akarattal játszottunk, a mérkőzés pedig úgy alakult, ahogy terveztük. Korán vezetéshez jutottunk, és akár már az első félidőben elönthettük volna a meccset, ehelyett izgulnunk kellett a folytatásban. A kiállítás után azonban megszereztük a mindent eldöntő gólt.

Virágh Ferenc: – Belealudtunk a meccs elejébe, de a kapott gól után bejöttek a számításaink, lassítani tudtuk a játékot. A második félidőben visszaállt a Kisvárda, csakhogy nem tudtunk gólt szerezni, ezért nincs a kezünkben a sorsunk.

-pézsé-

-fotó Kőházi Ádám korábbi felvétel-

 

Hozzászólás