', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

CVSE vereség az MTK otthonában

A labdarúgó NB II 2. fordulójában vasárnap Budapesten a Hungária körúti MTK stadionban lépett pályára a Ceglédi VSE. Talán a legnagyobb bajnok esélyes otthonában helyt állt a csapat, de Torghelle második gólja után már nem tudott egyenlíteni a Cegléd, így továbbra is pont nélkül áll a bajnoki tabellán. A Nemzeti Sport tudósítása:

MTK BUDAPEST–CEGLÉDI VSE 2–1 (1–1)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 951 néző. Vezette: Molnár Attila (Bertalan Dávid, Hofbauer Roland)

MTK: Szentpéteri – Katona M., Balogh B., Gengeliczki, Deutsch – Vass P., Borbély (Jakab D., 70.), Vass Á., Takács R. (Schaffer, 61.) – Torghelle, Lencse (Bori, 86.). Vezetőedző: Feczkó Tamás

CEGLÉD: Mursits – Virág Á., Preklet, Nánási, Farkas A. – Asztalos (Peres, 58.), Peszmeg – Damásdi, Sándor I. (Albert I., 35.), Hujber – Farkas J. (Szabó V., 25.). Vezetőedző: Klausz László

Gólszerző: Torghelle (1–0) a 18., Albert I. (1–1) a 45+2., Torghelle (2–1) a 79. percben

MESTERMÉRLEG

Feczkó Tamás: – A vezető gólunk után túlságosan megnyugodtunk, és rengeteg helyzetet elpuskáztunk, ahelyett, hogy lezártuk volna a meccset. A szünet után fokoztuk a nyomást, még többet voltunk az ellenfél kapuja előtt, és örülök, hogy végül sikerült megszereznünk a győztes gólt, és otthon is győzelemmel kezdeni.

Klausz László: – Gyenge színvonalú mérkőzést játszottunk. Néhány játékos akaratával és hozzáállásával továbbra is problémák vannak, ezt a játékot futás nélkül nem lehet űzni.

-pézsé-

-fotó Hetényi Zoltán NSO-

Hozzászólás