', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

CVSE utánpótlás labdarúgás győzelmek

U17

Ceglédi VSE – Balassagyarmat 6:3

Cegléd: Bence, Sáfrány, Faragó, Puskás, Simon, Dudás, Szeleczki, Augusztin, Kecskés, Katona, Boros, csere: Nagy, Dudás Gergő, Oláh

Ceglédi gólok: Boros 3, Dudás, Simon, Augusztin

Jók: Sáfrány, Puskás, Simon, Boros, Augusztin

Farkas János edző: – Érdekes mérkőzés volt számomra. A mai napon az átmenetek mérkőzése volt, amit helyenként jól oldottunk meg. Támadásból védekezés nagyon nem ment, még védekezésből támadásba szuper volt. Főleg az első félidőre volt igaz. Gratula mindenkinek a győzelemhez! Külön gratulálok Dudás Gergőnek az U15- ből, a sikeres bemutatkozáshoz. 

U19

Ceglédi VSE – Balassagyarmat 4:2

Cegléd: Szabó G. – Angyal L., – Jakab R., – Krajcz M., – Hazafi G., – G. Bíró G., – Czeróczki Á., – Cseh S., – Majoros Sz., – Apró J., – Szlezák B, csere: Krajcz M. helyett Kiss R., Jakab R. helyett Menich Z.

Ceglédi gólok: Apró J. (2), Majoros Sz., Szlezák B.

Jók: Majoros Sz., Apró J., Angyal L., Szlezák B.

Kecskeméti József edző: – Az első mérkőzésünk volt, hogy bajnokként léptünk pályára! Az első félidőben félgőzzel játszadozó Ceglédet, a második játékrészben egy motiváltabb Cegléd váltotta, akik elkezdtek focizni, szórakoztatni és a legnagyobb örömünkre (edző, szülők, szurkolók) eredményesen játszani, apróbb gólokat szerezve.
Majoros Szabolcs játéka egész évben kimagasló volt, a mai mérkőzésen is olyan megoldásokat láthattunk tőle amik felnőtt szinten is megállják a helyüket. Három célunk van még a szezonban, a legkevesebb gólt kapni a bajnokságban, ez úgy néz ki meglesz. A második embert próbálóbb, a  100 rúgott gólt elérni. Ehhez a hátralévő egy mérkőzésen kilencszer kell beköszönnünk a Szent István kapujába. A harmadik, ami a legfontosabb, tovább nyújtani az immár 19 (18 győzelem, 1 döntetlen) mérkőzés óta tartó veretlenségi szériánkat.

-Kőházi Ádám-

 

 

 

 

 

 

Hozzászólás