', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

CVSE győzelem

A labdarúgó NB II harmadik fordulójában vasárnap megszerezte első győzelmét a Ceglédi VSE és nyolc helyet ugrott előre a bajnoki tabellán. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–SOPRONI VSE 2–0 (1–0)

Albertirsa, 500 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Nagy Norbert, Bornemissza Norbert)

CEGLÉD: Mursits – Valkovszki, Nánási (Peres, a szünetben), Preklet, Farkas A. – Albert I. – Damásdi, G. Bíró (Majoros, 91.), Törtei, Asztalos – Szabó V. (Fehér M., 74.). Vezetőedző:Klausz László

SVSE: Molnár M. – Fazakas, Sifter T., Fehér Z., Bor – Kővári, Hadházi (Garda, a szünetben), Winkler (Koronczai, a szünetben) – Varga Sz. – Horváth P. (Kokenszky, 63.), Batizi-Pócsi. Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gólszerző: Asztalos (1–0) a 12., Damásdi (2–0) a 68. percben

Kiállítva: Sifter T. (második sárga lap után) a 42. percben

MESTERMÉRLEG

Klausz László: – A második félidőben láttam a fiúkon, hogy elhiszik, hogy megnyerhetik a mérkőzést és ekkor már éreztem, hogy nem lesz probléma annak ellenére sem, hogy az előjelek nem voltak kedvezőek számunkra.

Németh Szabolcs: – Úgy gondolom, jobbak voltunk az ellenfélnél, még akkor is, amikor eggyel kevesebben voltunk. A fiúk mindent megtettek, hajtottak, a szívüket-lelküket kitették, hogy egyenlítsünk, de sajnos, nem sikerült.

-pézsé-

-fotó cegledfoci.hu-

Hozzászólás