', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

A CVSE menesztette Klausz Lászlót

A Ceglédi VSE labdarúgó szakosztályának vezetősége megköszönte Klausz László vezetőedzőjük eddigi munkáját és keresik az utódját. A Cegléd az NB II az őszi szezon eddigi nyolc mérkőzésén csupán négy döntetlent ért el és egyetlen nyeretlen csapatként az utolsó helyen áll a bajnoki tabellán.

A CVSE közleménye:

2018/2019-es NB II-es szezon nem úgy kezdődött felnőtt csapatunk számára, ahogy szurkolóink, a csapat, a stáb és a vezetőség várta. Több mérkőzésen ott volt a lehetőség, hogy a csapat megnyerje az összecsapást, de valahogy sosem sikerült. Elég csak a Csákvár, vagy a Balmazújvárosi mérkőzésekre gondolni. Nyolc forduló után az NB II utolsó helyén áll csapatunk, aminek a következménye az lett, hogy a mai naptól elválnak a klub és Klausz László vezetőedző útjai.
A vezetőség, a csapat és minden bizonnyal minden ceglédi labdarúgás kedvelő köszöni Klausz László munkáját, aki fontos bekezdéseket írt a ceglédi labdarúgás történelem könyvébe, elég csak a tavalyi 9 mérkőzéses veretlenségi sorozatra gondolni. Klausz László vezetésével a csapat tavaly az egy csoportos NB II legjobb ceglédi eredményét érte el a 9. helyezéssel, így egyértelműen a ceglédi labdarúgás egyik legsikeresebb vezetőedzőjének nevezhető.
Köszönjük szépen a munkádat Laci!
Hogy Klausz László helyét ki veszi át a kispadon, arról hamarosan értesíteni fogjuk szurkolóinkat.

-pézsé-

-fotó CVSE-

 

Hozzászólás