', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

A CVSE az ETO-t is legyőzte

A labdarúgó NB II 5. fordulójában szerdán Albertirsán fogadta az ETO FC Győrt a Ceglédi VSE. A Cegléd az előző két fordulóban szerzett győzelme után tovább menetelt és az ETO-t is legyőzte. A két csapat helyet cserélt a bajnoki tabellán is, ahol a CVSE már az előkelő ötödik pozíciót foglalja el. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–ETO FC GYŐR 2–1 (1–1)

Albertirsa, 600 néző. Vezette: Nagy Norbert (Horváth Róbert, Szilágyi Norbert)

CEGLÉD: Mursits – Valkovszki (Virág Á., 55.), Nánási, Preklet, Farkas A. – Törtei – Damásdi, G. Bíró (Farkas J., 75.), Asztalos, Peres (Hujber, 86.) – Albert I. Vezetőedző: Klausz László

ETO: Szatmári Z. – Vadász, Bagi, Gyagya (Szatmári L., a szünetben) – Pongrácz – Kovács K., Csizmadia Z., Tajthy, Kiliti (Szimcso, 68.) – Kabát, Zamostny (Rokszin, 82.). Vezetőedző: Bekő Balázs

Gólszerző: Gyagya (0–1) a 40., Damásdi (1–1) a 45., Farkas J. (2–1) a 84. percben

MESTERMÉRLEG

Klausz László: – Elégedett vagyok, mert kialakult a stabil csapategység. Nagy győzelmet arattunk az ETO ellen, mert az NB II-ben bármelyik csapat ellen fordítani nehéz, de szerencsére csapatomnak ismét volt tartása.

Bekő Balázs: – Nem tudom megmondani, hogyan kaptunk ki. Meccslabdánk volt, jól is játszottunk, de amíg óvodás gólokat kapunk helyezkedési hibákból, addig ilyen „se íze, se bűze” csapat maradunk. 

-pézsé-

-fotó eto.hu-

Hozzászólás