', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

30-án kezdi a CVSE a pontvadászatot

Július 30-án indul a labdarúgó NB II 2017-18 évi pontvadászata. Az alaposan megváltozott állományú Ceglédi VSE ideiglenes hazai pályáján, Albertirsán játssza első tétmérkőzését. 30-án vasárnap 18:00 órakor a Szeged 2011 csapatát fogadják az Ecsed László Sportcentrumban. Az alábbiakban közre adjuk a keretből távozó játékosok és az újonnan érkező labdarúgók névsorát, majd Klausz László vezetőedző szezon előtti nyilatkozatát:

Távozók:Lengyel Béla, Albert Ádám, Tóth Milán, Kovács Botond, Fröhlich Roland, Takács Péter, Nagy Sándor, Gaszner Roland, Karacs Péter, Tihanyi Olivér
Szalkai Róbert Érkezők: Hujber Tamás – MTK kölcsön, Virág Ákos – DVSC kölcsön, Fehér Milán – MTK, Szilágyi Péter – Soroksár SC, Farkas János – Kazincbarcika, Nagy Zsolt – Budapest Honvéd, Damásdi Alex – Puskás Akadémia,Sándor István – Soroksár SC, Peszmeg Viktor – Soroksár SC, Törtei Tamás – Nyíregyháza Spartacus, Nyilas Elek – Vác FC, Majoros Szabolcs – U19, G Bíró Gergő – U19, Jakab Richárd – U19

Korábbi cikkünkben már bemutattuk Klausz László eddigi munkásságát. Ezúttal arról kérdeztük elsőként, hogyan érzi magát Cegléden?

– Nagyon jól érzem magam! Ami a legfontosabb, a pályák minősége szenzációs, a játékosok megfelelően állnak a munkához, így minden rendben van. 

30-án vasárnap indul a bajnokság. Milyen a csapat, milyen állapotban vannak a játékosok?

 – Most még fáradt a társaság, mert egy egész jó terhelésen vagyunk túl. Három hétig két edzésünk volt naponta, látom rajtuk, hogy fáradtak. Azon dolgozunk, hogy a bajnoki rajtra mindenki megfelelő állapotban legyen. A csapat építése nem megy egyik pillanatról a másikra, hiszen szinte az egész csapat kicserélődött. Jó minőségű keret jött össze, de fontos, hogy csapatként is összeérjünk, ami nem megy egyik hétről a másikra. Persze ezt nem mentegetőzésként mondom, de rövid az idő és több hónapnak kell eltelni, hogy összeérjen a csapat. Szeretnénk már az első meccstől pontokat gyűjteni. 

Milyennek látod a keret erejét? A kiesés elkerüléséért kell majd izgulnunk, vagy képes a csapat feljebb kapaszkodni? 

 – A héten volt egy megbeszélésünk, hogy a vezetőség mit vár a csapattól. A fő cél egyértelműen a nyugodt bennmaradás. Nekem is ez a véleményem, hiszen élmezőnyhöz tartozó csapatokból igazoltunk, így a játékosok személye talán garancia arra, hogy nem kell kieséssel foglalkoznunk. Ha a csapatot jól össze tudom rakni és mentálisan is összeállunk, akkor annak ellenére, hogy nagyon erős az NB II-es mezőny, biztosan nem a kiesés ellen kell majd harcolnunk, sőt egy jó közép csapat lehetünk. 

Mi az erőssége a mostani ceglédi csapatnak?

– Arra próbálok fókuszálni, ami az edzőmeccseken is megmutatkozott már, hogy kevés gólt kapjunk. Képes rá a csapat és a támadóink is vevők arra, hogy ők az első védőfalunk, tehát nem csak az a feladatuk, hogy befejezzék a támadásainkat, hanem védekező feladataik is vannak. Ezt próbáljuk taktikailag összerakni. 

-pézsé-

-Fotó Cegléd Foci-

 

 

Hozzászólás