', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Újabb CVSE pont

A labdarúgó NB II. 17. fordulójában vasárnap Dorogon lépett pályára a Ceglédi VSE. A Cegléd újabb pontot szerzett, tovább erősítve helyét a bajnoki tabella első harmadában. A Nemzeti Sport tudósítása:

DOROGI FC–CEGLÉDI VSE 0–0

Dorog, 500 néző. Vezette: Farkas Tibor (Horváth Zoltán, Bede Tamás)

DOROG: Vajda D. – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Lénárt, Mészáros Á. – Faragó (Kamarás, 85.), Kovács D., Szedlár – Simon A. (Vígh Á., 71.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs

CEGLÉD: Mursits – Heffler T., Albert I., Preklet, Farkas A. – G. Bíró, Nyilas – Damásdi (Fehér M., 66.), Sándor I., Szilágyi P. – Asztalos (Peres, 74.). Vezetőedző: Klausz László

Kiállítva: Lénárt (második sárga lap után) a 41. percben

MESTERMÉRLEG

Schindler Szabolcs: – A játékvezető „jót tett” velünk a kiállítással. A második félidőben úgy futballoztunk, mint a Manchester City, az ellenfélnél szinte nem volt a labda, egyedül a gól hiányzott a játékunkból.

Klausz László: – Örülök az egy pontnak, hiszen a Dorog hazai pályán többek között a Nyíregyházát, az MTK-t és a Zalaegerszeget is legyőzte, azaz nem könnyű ellene játszani. Ennek ellenére akadt két-három gólszerzési lehetőségünk, ha egyet értékesítünk, talán még nyerhettünk is volna.

-pézsé-

-fotó Garami Zsolt korábbi felvétel-

Hozzászólás