• 1011124569

időjárás

Hőtérkép

Labdarúgó utánpótlás eredmények

U19

Ceglédi VSE – Pénzügyőr  4:1

Cegléd: Bencze A. – Szabó K. – Krajcz M. – Puskás V. – Hazafi G. – Mécs G. – Augusztin Zs. – Cseh S. – Györe K. – Szlezák B. – Dudás D . Csere: Dudás D. helyett Boros D., Hazafi G. helyett Katona K., Szabó K. helyett Sáfrány M.

Ceglédi gól: Györe K. 2, Cseh S., Szlezák B.

Jók: Györe K., Cseh S., Krajcz M., Hazafi G.

Kecskeméti József edző: – Valaki levehetné rólunk az átkot, sorban sérülnek meg a játékosok. Térd, illetve boka problémákkal küzdünk, remélem véget ér a rontás. Ami biztató, hogy izom sérültünk nincs , köszönhető az elvégzett munkának, ami a játékban és az erőnlétben is vissza köszön. A mai meccsünkön egyetlen lövés találta el a kapunkat,egy megpattanó szabadrúgás, egyébként végig kézben tartottuk mérkőzés alakulását.

 

U17

Ceglédi VSE – Pénzügyőr  2:1  (2:1)

Cegléd: Kis Cs. –  Szarvas G., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R.  –  Faragó M.,  – Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z.,  –  Dudás G. Csere: Klemenc G., Gulyás T., Nagy A., Szeleczki V.

​GCeglédi gl: Menich B., Horváth Z.    Gólpassz: Simon P., Menich B.

Jók: Menich B.Horváth Z.

Kemenes György edző: – Magabiztos, lendületes játékkal kezdtük a mérkőzést, amelyet a végén saját magunknak tettünk nehézzé. Az első 30 percben két gólos előnyre tettünk szert teljesen megérdemelten. Ezután beleestünk abba a hibába, hogy elhittük hogy ez a mérkőzés már zsebben van és hagytuk, hogy ellenfelünk felkeljen a padlóról és szépítsen. Szünet után rendre alakítottuk ki a helyzeteket, amiből Horváth Z. háromszor is betalált, de a sporttársak egyet sem ítéltek szabályosnak, így az eredmény már nem változott. A végén még majdnem kiénekelték a sajtot a szánkból, mert egy váratlan távoli lövés a kapufánkon csattant. Meg kell tanulnunk 90 percig koncentrálni. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez !

 

U15

Hatvan – Ceglédi VSE 3:2 (1:1)

Cegléd: Schwarcz, Lakos, Pálfalvi , Ecseri, Kelemen, Juhász, Kovács, Prumek, Kartali, Vincze, Szebeni, Cserék: Máté, Sebestyén, Szabó 

Ceglédi gól: Juhász, Kartali 

Jók: Prumek, Kartali, Juhász, Kovács

​Ványi Zsolt edző: -Egy ilyen mérkőzésen még a döntetlennel se lettem volna elégedett. Míg mi sok helyzetet kihagytunk, addig ellenfelünk négyszer volt a tizenhatosunkon belül és ebből 3 gólt szerzett. Ami az ő dicséretük az a mi hibánk. A második játékrészben nagyon küzdöttünk, de ez ma kevés volt. 

 

U14

Hatvan – Ceglédi VSE 8:3

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Csepregi, Szabó, Ungureán, Medve, Ványi, Pásztor, Valkai, Kovács

Cserék: Hrabovszki, Szaniszló, Kotlár, Borics

Ceglédi gól: Pásztor 2, Ványi

Jó: Kovács

Farkas János edző: – Gyorsaság, fizikai fölény okozta a nagyarányú vereségünket. A második félidőben szorosabbá tudtuk volna tenni az eredményt, de kimaradtak a ziccereink.

 

U13

​Klemenc Attila edző: – Sajnos súlyos vereségbe szaladtunk bele! Tudtuk, hogy erős ellenféllel találkozunk és ennek megfelelően készültünk. Az öltözőben azt kértem a srácoktól, hogy küzdéssel és  akarattal tudjuk felvenni a versenyt a Szolnokkal. Az akaratot és a küzdést nem minden játékoson láttam miután már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. Be kell állni mindenkinek a sorba csak így tudunk eredményesek lenni. Most nem tudok gratulálni.

Szolnoki MÁV – Ceglédi VSE 11:0

Cegléd: Rimóczi J., Paulovics G., Takács B., Plangár G., Tóth M., Szabó K., Persa Z., Gál D., Zsemlye P., Pintye Cs., Takács P., Détári J., Takács Gy.

 

U10-es korosztály – Bozsik torna Cegléden

Eredmények:

Ceglédi VSE U10 – Ceglédbercel U11   7 : 0
Gól: Márok 2, Eszes 2, Révész, Kósik, Hank

Ceglédi VSE U10 – Törtel U11  7:0
Gól:Márok 3, Hank 2, Eszes, Jankovics

Ceglédi VSE U10 – Tápiószőlős U11 9:0
Gól:Márok 4, Gigor, Eszes, Bíró, Bujáki, Révész

Ceglédi VSE U10 – Nagykőrös U11 4:0
Gól: Márok, Kósik, Jankovics, Eszes

Cegléd: Répás Levente, Andó Botond, Gigor László, Jankovics Ákos, Révész Máté, Eszes Martin, Márok Benedek, Kósik Tamás, Hank Milán, Kádár Zalán, Bujáki Botond, Bíró Marcell, Vörös-Szűcs Iván

Kecskeméti József edző: – Második éve edzem ezt a korosztályt, emlékeim szerint a mai napon játszottak a legjobban és a legszebben. Jó volt nézni a gyerekek játékát., kifejezettem élveztem az egy – két érintős támadásokat. Ha szabad ilyen párhuzamot vonnom, méltó tisztelgés volt a hősök előtt!

-Kőházi Ádám-

Hozzászólás