Az elmúlt hétvégén Pozsonyban mérette meg magát Kovács Lacee a Central Europe Throwdown  versenyen, amelyre  elő kvalifikációval lehetett bejutni az ötven fős mezőnybe.  Lacee megnyerte a versenyt, a részletekről ő maga számol be a ceglédisport.hu olvasóinak :
Kovacs Lacee Pozsony 1
– A verseny ugyan csak egy napos volt, de elég kemény próbákkal szembesültünk a négy hivatalos feladatban, amelyek közül a második “a” és “b” részre volt bontva, melyekre külön pontozást kaptunk. Az első feladatban a 2. helyen végeztem, ahol egy ex súlyemelő német versenyző megelőzött, de a továbbiakban minden menetben elsőként szakítottam át a képzeletbeli célszalagot. Összesítésben is az első helyen zártam, pedig az utolsó workoutra nullázódtak az addig megszerzett pontok, tehát nagyon keményen hajtani kellett a helyezésekért, hiszen ha itt hibáztam volna, akkor az addig megszerzett előnyöm sem hozott volna sikert, mert a végső befutó sorrendje számított.

Kovacs Lacee Pozsony

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..