Július 19-én rendezték Pécsett a Hungarian Cross Challenge kupasorozatának 2. fordulóját. A Mecsek Cross Cupon három ceglédi versenyző szerepelt, három különböző kategóriában.

Velkey Ádám férfi openben indult és az ígéretes kezdés után ( megnyerte az első feladatsort)  sajnos leeresztett mentálisan és végül a 19. helyen zárta a versenyt. Kocsis Kata a legerősebb női kategóriában nagyon szoros versenyben végzett az összetett 2. helyen, miközben egy workoutban legyőzte, több menet során pedig nagyon megszorongatta Jung Beátát, aki immáron a verseny főszponzorának, a Scitec Nutrition-nek támogatott  atlétája. Kata emellett a döntőben első ízben hajtott végre egy igen nehéz gimnasztikai elemet, amely tovább emelte ezen ezüstérem értékét.

A férfi Rx’d kategória Beast&Barbells Gym-et képviselő atlétája Zombori Lajos volt, aki a székesfehérvári első fordulón aranyérmet szerzett. A verseny ezúttal is nagyon jól kezdődött, hiszen a döntőt még az 1. helyről várta. Ekkor azonban jött a fekete leves és egy számára nem kedvező feladatsor következett. A teljesítést tovább nehezítette az előzetesen felszakadt tenyérbőr, így már a rúd megfogásával is küzdenie kellett. Sajnos ez annyira hátráltatta a kezdést követően, hogy nem is bírta befejezni a feladatsort, amivel a 12 fős döntőben a utolsó helyen végzett, így összetettben az egész napos vezető pozícióból visszacsúszott az 5. helyre.

A következő forduló két hétmúlva Siófokon a Scitec Muscle Beach lesz, ahová a szervezők mindenkit várnak szeretettel, hiszen a Cross Cup mellett erősember, erőemelő, testépítés-fitness versenyek is várják a nézőket, valamint találkozhatnak a TEAM SCITEC tagjaival.

-Kovacs Lacee-

cross fit

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..